Saritul corzii te ajuta sa scapi de multe calorii, destul de repede, plus ca o jumatate de ora de sarit in fiecare seara sau dimineata elibereaza hormonii care iti ofera o stare de bine si senzatia ca esti plina de energie.
In afara de asta, saritul corzii lucreaza zonele problematice in cazul femeilor: fesele, coapsele si pulpele
aritul corzii te ajuta sa scapi de multe calorii, destul de repede, plus ca o jumatate de ora de sarit in fiecare seara sau dimineata elibereaza hormonii care iti ofera o stare de bine si senzatia ca esti plina de energie.
In afara de asta, saritul corzii lucreaza zonele problematice in cazul femeilor: fesele, coapsele si pulpele
Beneficii:
Te face mai agil, te ajuta sa iti lucrezi postura corpului, echilibrul, reflexele, rezistenta si coordonarea fizica;
Exercitiul intareste inima si daca este practicat zilnic poate preintampina multiple afectiuni cardiace;
Intareste musculatura si oasele;
Tonifica picioarele, abdomenul, pieptul, spatele, umerii si bratele;
Fie ca alegi sa sari coarda dimineata, inainte de micul dejun sau seara (cu cel putin 3 ore inainte de a dormi), acest exercitiu alunga pofta de mancare;
Saritul corzii te binedispune datorita faptului ca dupa acest exercitiu corpul secreta endorfine („hormonul fericirii");
Arde caloriile intr-un timp destul de scurt.
Aici gasesti exact pentru ce e bun sa sari coarda. Cat mai des. http://antrenorpersonal.wordpress.com/......ui-corzii/
Mult succes
Iti lucreaza toate grupele de muschi si iti tonifica corpul. In special picioarele.
In primul rand te ajuta sa slabesti, dar acum nu stiu sigur ce muschi antreneaza, cred ca picoarele si putin mainile, nu stiu sigur
anonim_4396 întreabă:
irinuta1113 întreabă: