| Nickname1890 a întrebat:

Pentru cei care se uita la turul frantei pe Eurosport, si la voi comentariul este in engleza?

Inteleg perfect engleza, nu este o problema, dar parca ma obisnuisem si imi placeau mai mult comentatorii nostri. Deci ce se intampla cu Eurosport? Nu e vorba doar de turul frantei ci tot programul eurosport este in engleza, cel putin la mine.

Si la voi e la fel?

5 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

E o problema nationala! Si eu ma uit la "Le tour" si am sunat la furnizorul de cablu si mi-au spus ca este o problema cu receiverul romanesc Eurosport si ca se va remedia in cca. 7-8 ore! E verificata, nu-i din burta! Sambata e etapa montana! asa ca... happy

| Ibrahimovic a răspuns:

Sunt ceva probleme tehnice. Se vor rezolva curand, stai linistit/a!

| Alexandru a răspuns:

Ei bine, da. Eu am Eurosport Romania la "aprecieri" pe facebook si acolo au dat un comunicat conform caruia regia de la Paris intampina unele probleme ce deocamdata nu s-a rezolvat. Ieri, in timpul meciului de la Campionatul Mondial U20 au fost probleme si cu sunetul, in sensul ca nu se mai auzea comentariul. Deci da, e o problema majora, din moment ce regia de la Paris incearca sa o rezolve.happy

| Moshoo a răspuns:

"E de la ei", asa se zicea pe vremea mea, oricum problema este la Eurosport sediul central nu la noi, pacat de comentatori ca au ramas fara slujbe...

| Lucii17 a răspuns:

Da...si la mine este in engleza dar doar turul Frantei in rest meciurile celelalte programe sunt in limba romana nu stiu ce are probabil va reveni la normal.