Salut!
Kane si Undertaker sunt frati, dar doar in wrestling (wrestlingul este in show aici nimic nu e real) in realitate nu.
Undertaker nu mai stie nimeni nimic de el de la wrestlemania 28 unde l-a batut pe triple h facand un scor de 20-0 la wrestlemania.
3. (poate la no way out cu cena la over the lmit sa batut Laurinatis) A castigat cena evadand inaintea lui big show din cusca.
4. Cena nu a fost concediat, Ci laurinatis.
Apropo eu stiu asta de dinaintea ca ma uit pe net, iar pe sport.ro da cu 2 saptamani dupa eveniment. Daca vrei si tu uitate pe wwe.com.
Si te rog o Funda ca eu m-am cam straduit sa te ajut cam cat am putut!
1. The Undertaker și Kane sunt frați vitregi.
2. The Undertaker este în comă după ce a fost atacat de Kane.
3. John Cena îl va învinge pe Big Show.
4. John Laurinaitis a fost concediat.
Sau poti sa te uiti pe wfan. Undertaker si Kane sunt frati si din realitate, dar sunt vitregi, Undertaker si-a pierdut cunostiinta in urma meciului de la WrestleMania XXVIII impotriva lui Triple H (HHH), Cena a castigat cand a fugit inaintea lui Big Show din cusca si nu Cena a fost concediat, ci Laurinatis.
1. Sunt frati doar pentru storyline, in realitate Kane e nascut in Spania, iar Undertaker in SUA.
2. Undertaker nu mai poate duce meciuri regulate din cauza accidentarilor si e nevoit sa stea mult timp pe bara, va reveni insa anul viitor la Wrestlemania - a declarat ca va participa la acest PPV cat timp va putea.
1.Kane si Undertaker sunt frati doar in wrestling avand numele de Brothers of distruction pentru ca asa se numeste echipa lor.
2. Undertaker a imbratanit, are peste 50 de ani si ii trebuie si lui o pauza, dar cred ca se va intoarce.
3.cu siguranta John cena.
4. Nu.
1.da sunt frati
2. undertaker nu s-a m-ai intors de la wrestlemania 28
3.eu cred ca va castiga JOHN CENA fiindca are mai multa forta chiar daca pare mai slab
4.nu
Da,dar nu ai vazut ca daca Cena pierde in fata lui Big Show va fi concediat de Laurinatis?
Cezar17 întreabă: