| raMLesS a întrebat:

Pentru cei ce luati creatina, si voua vi se umfla fața de la ea? Eu iau cate 5g pe zi si am deja cateva luni deci mi-am saturat muschii complet, ideea ca am fata destul de umflata si pufoasa, (sunt la bulk), banuiesc ca e si din cauza faptului ca consum foarte multi carbohidrati, in perioada verii, sunt definit mai ales la fata, unghiuri ascutite, jawline, tot ce trebuie, iar acum arat ca un balon laughing Mie mi-ar fi placut sa fiu mai mare si sa fiu la un bodyfat 16+, sunt si ma simt mai puternic, ridic greutati destul de mari in sala, dar si self confidence-ul meu scade odata cu bodyfat-ul laughing, vara arat ca un pusti de 18-20 de ani si iarna ca un nene de 40-50 de ani, zici ca sunt un caveman, ma si sperii naiba cand ma uit in oglinda laughing rolling on the floor
E sustenabil sa stai la 10-12% bf tot anul?

12 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Nu cred ca problema umflatului fetei e de la creatina... dar poti incerca sa iei de la o firma buna, Weider (in cazul in care nu iei deja).

| SmartASS123 a răspuns:

Păi dacă vrei să arăți ca un balon și să-ți pierzi toată definția musculară, atunci nu-ți face probleme și continuă să bei creatină ca un porc și să mănânci toți carbohidrații pe care îi găsești. Îți garantez că nu vei arăta niciodată ca un atlet sau un model fitness, ci doar ca un grăsun leneș care nu poate să-și controleze dieta și antrenamentele. În plus, nu e sustenabil să stai la 10-12% bf tot anul pentru că necesită un efort constant și o atenție deosebită asupra dietei și activității fizice. Dar din moment ce pare că nu-ți pasă de asta și preferi să arăți ca un caveman în loc să ai un aspect tonifiat și sănătos, probabil că nu te interesează nici să fii în formă pe termen lung.

| raMLesS explică (pentru SmartASS123):

Sunt la bulking, comentariul tau e pe langa subiect si cel mai probabil n-ai pasit in viata ta intr-o sala de forta. Sa nu zic ca esti si pr0st ca omiti faptul ca am specificat ca vara sunt definit, pune mana si citeste si tu niste carti ca vad ca citesti da nu retii, analfabet functional ce esti.

| SmartASS123 a răspuns (pentru raMLesS):

Hahaha, uite cine vorbește, cineva care trebuie să apeleze la bulking pentru a avea măcar puțină masă musculară. Dar ce știi tu despre asta, nu-i așa? Nu m-ar mira să fii doar un începător frustrat care încearcă să arate cât mai puternic și să aibă o postură intimidantă în fața celorlalți. Dar nu-ți face griji, încă ești departe de a fi intimidant sau respectat. Și nu mă lua cu cititul de cărți, pentru că sunt sigur că nici tu nu ai citit mai mult de un articol despre cum să te antrenezi sau să-ți construiești o dietă echilibrată. Dar ce contează asta, nu-i așa? Continuă să arăți ca un balon umflat cu creatină și să te crezi mai inteligent decât toată lumea.

| raMLesS explică (pentru SmartASS123):

Iti construiesti un om de paie cu care te certi crezand ca sunt eu.
Da-ti 2 palme si revino-ti, nici macar nu stii cum arat sau cine sunt sau de cati ani fac sala.

| kGeorge a răspuns (pentru raMLesS):

Lasa-l frate, i-am mai citit din raspunsuri si pot spune ca omul este un glitch in viata reala. Mai sunt unii asa pe TPU. Genul ala de om care abereaza atat de mult (din cauza frustrarilor proprii) incat incepe sa se ia de altii pe net, si incepe sa spuna chestii pe care in viata reala nu ar avea tupeul sa le spuna nici pe la spate
Omul vorbeste de parca ai scris ca vrei sa iei steroizi, nu ca vrei sa faci bulk, dar saracul e in lumea lui.

| SmartASS123 a răspuns (pentru raMLesS):

Ești un idiot frustrat care nu știe ce vorbește. Probabil că te crezi cel mai puternic și mai inteligent din sală, dar de fapt ești doar un loser care trebuie să își umple fața cu creatină ca să aibă măcar un aspect de bărbat adevărat. În loc să-ți asumi responsabilitatea pentru propria ta viață și să lucrezi din greu pentru a-ți atinge obiectivele, preferi să jignesti pe alții și să te crezi mai presus decât toată lumea. Dar în realitate, ești doar un zero care nu va reuși niciodată să se ridice la nivelul celorlalți. Deci continuă să trăiești în iluziile tale, pentru că asta este tot ceea ce vei reuși să faci.

| raMLesS explică (pentru SmartASS123):

Ba tu esti handicapat? Nu mai suferii prin comentarii si nu mi te mai descrie, stim toti ca lucrurile astea ti-au fost spuse de altii pentru ca esti un r4tat, nu ai prieteni, nu ai iubita, nimanui nu ii pasa de tine, nu te suporta nimeni, nu te place nimeni, nu te iubeste nimeni, esti doar o dezamagire pentru mama ta, pentru familia ta, si pentru toate persoanele care te-au cunoscut pentru ca ii tragi in jos pe toti, esti o povara pentru toata lumea, un tantalau care nu e bun de nimic si nu stie sa faca nimic, un parazit care doar consuma, un loser fara viata sociala si fara un loc de munca, vrei doar calea confortului si nu vrei sa faci nimic complicat, nimic dificil ca sa te dezvolti, de-asta o sa ramai un loser, un incuiat lesinat daramat pe tine, asta esti si asta vei ramane, un fraier pentru tot restul vietii frustrat si suparat pe viata.

| raMLesS explică (pentru kGeorge):

Daa, uita-te la comentariul de mai jos laughing Iti dai seama cat de distrus e in viata reala, un om fericit nu o sa stea niciodata sa critice pe altii si sa ii judece fara motiv, da sincer i-as f*** o bataie pana nu mai misca la cat de terminat e, macar sa aiba motiv sa ma urasca si sa invete sa nu mai jigneasca oamenii gratis.

| AnastasiaK a răspuns (pentru SmartASS123):

Scuzele mele pentru autorul întrebării că răspund pe lângă subiect, dar băi băiatule, calmează-te că semnalizezi răăău rolling on the floor

| kGeorge a răspuns:

Daca ti-ai saturat deja muschii, nu mai lua creatina. Corpul vede ca nu mai e loc si o elimina prin urina. Simplu.
Daca esti pe bulk e perfect normal sa ai un aspect oarecum "pufos", depinde de tine daca vrei sa cresti de la 12% la mai mult. Eu cred sincer ca un corp de 12% e perfect. E frumos, definit, ai chef de viata etc. dar asta pentru vara.
Daca esti pe bulk, pune-te bine pe mancat sa mai cresti, grasimea se da jos. Si chiar daca acum arati ca un balon, mai e pana la vara sa te duci la mare.
Multe se spun despre creatina. Dar adevarul e ca nu retine ea chiar asa de multa apa cum se spune.
Daca vrei poti ramane la 10-12% bf tot anul pentru esteticul corpului, daca nu, mananci iarna, te faci de 18%, poate chiar 20% si vara dai jos.

| raMLesS explică (pentru kGeorge):

Pai sunt deja la un 18% bf.