CLAR o zi brate, o zi picioare, etc.
circuit = pentru domnisoare ( sau distrusii care fac cross fit )
De tine imi amintesc ca mai raspundeai la intrebari legate de sala, ok, voi renunta la circuit, dar mai am o intrebare, avand in vedere ca i-am spus antrenorului ca e prima zi de sala, mi-a aratat cateva aparate dupa imi tot repeta sa invat singur, sa vad singur, stiu ca nu am platit pentru antrenor personal dar nu cred ca e pus degeaba acolo si el, adica sala nu e prea mare, vreau doar sa imi arate cum anume se face, multe aparate nu sunt ocupate si nu am ocazia sa ma uit la cineva sa vad cum anume se procedeaza, acum nu stiu ce sa zic, nu vreau sa il bat la cap prea mult, dar cred ca ar fi normal sa imi acorde si mie 1-2 minute macar.
Da, asa ar fi normal. du-te la alta sala.
Alte variante ar fi :
- te uiti pe youtube la exercitii
- te duci cu un prieten cu experienta sa-ti arate
Legat de faza cu circuit, explicatia e simpla : daca lucrezi "putin"un muschi, nu o sa-l sochezi suficient cat sa creasca ( + ca ultimele grupe o sa fie cel mai slab lucrate si o sa apara dezechilibre ).
De-aia se recomanda maxim 2 grupe la un antrenament.
Inteleg, voi proceda asa, tocmai am rezolvat astazi, decat sa ma uit ca la felu 14 acolo stau luna asta cat ma obisnuiesc cu aparatele si sa cap de febra la muschi apoi am gasit cu cine sa merg la alta sala, alta solutie nu am, nu imi place sa stau pe capul nimanui, dar un minim de atentie ar fi trebuit pentru ca am dat niste bani, azi am patit la fel, m-am dus, m-a luat cu "nu am timp sa iti arat", mi-a aratat in baiat din sala ce voiam sa stiu, apoi cand ma uit la el statea de vorba cu una, dupa tot eu sunt ala rau cand ii cinstesc familia.
Ok, mersi de sfaturi, cred ca si tu faci sala, am incredere in ce mi-ai spus.
"am gasit cu cine sa merg la alta sala", e o solutie foarte buna.
Da, am vreo 7 ani de sala ( din 10 de sprot ). Acum fac mai mult skandenberg competitional.
La salile unde am mers/merg eu nu a fost problema asta niciodata, acolo am vazut instructorii ca se ocupa de oameni.
Spre ex. instructoarea s-a ocupat primele 2 saptamani de prietena mea, cand a inceput si ea sa faca aerobic si fitness.
Nu este eficient deloc asa crezi tu pentru ca este mai usor, normal se face o zi brate, o zi picioare etc.
Cu antrenamentul tip circuit niciodata nu vei putea sa-ti lucrezi de ajuns toti muschii. Ideea e ca trebuie sa muncesti minim 30 de min pentru eliminarea grasimii si abia apoi vei avea rezultate. Asta este si ideea de a lucra in fiecare zi alta grupa de muschi.