înainte erau fotbalisti precum Ronaldinho, Ronaldo, Del piero etc etc
Acum in afara de messi, CR, suarez si neymar nu sunt altii asa de buni
Singurele competiti la care ma uitatam mereu era campionatul mondial de fotbal si cel european si cateodata mai ma uitam la barcelona, nu am fost inrait vreodata nici nu ma intereseaza asa mult asa mult fotbalul
Cam pe atunci fotbalul a incetat sa mai reprezinte o lupta pentru culoarea/culoriile ce reprezentau echipele si a devenit usor-usor o afacere si o mafie mare!
Mda. In liceu proful de bio imi zicea lucrurile astea. Ca inainte aia se antrenau, nu ca acum. Si era mult mai serioasa si adevarata treaba.
Inainte erau echipe care pur si simplu aveau legende in echipa si acei jucatori trageau de unii singuri echipa dupa ei. Liverpool il avea pe Gerrard, Arsenalul il avea pe Henry, United il avea pe Rooney, Chelsea ii avea pe Terry, Lampard, Drogba, Juve il avea pe marele del Piero, Milanul ii avea pe Gattuso si pe Inzaghi. Roma pe Totti, Barcelona ii avea pe Ronaldinho, Xavi, Puyol, Iniesta, Messi, etc. De Realul lui Raul, Robinho, etc. nu mai zic, pot intra si mai mult in istorie, echipe formidabile, oricum.
O intrebare... tu bagi la pariuri?
Nu, pur si simplu este pasiunea mea de mult timp, m-am nascut cu aceasta pasiune in sange, am bagat si eu, dar nu asa mult, nu-mi plac pariurile.
Intrebam... am si eu colegi care tot baga
Si chiar nu inteleg de ce fac asta. Mereu ii aud " a pierdut Enppi" sau ceva de genul
Pe mine ma amuza.
Enppi? Poate Napoli. Ce hilar a sunat ''Enppi''.
Astazi la 20:00. Enppi-Smouha
A, echipe din Egipt, sunt prea mici pentru fotbalul mare, nu la genul asta de echipe ma refeream).
Stiu. Asa am gasit pe flashscore )
Si Enppi, tot o echipa este. Doar ca nu a coincis cu intrebarea ta!
Putin imi pasa de echipele astea bananiere, fotbalul spectacol s-a dat mereu in Europa, poate si in America de Sud( de aici au plecat marii jucatori).
Asa asa. Zi-le tu
Cel mai frumos fotbla si curat si jucat a fost prin anii 1980-1990
Dupa parerea mea cea mai buna echipa din istoria fotbalului a fost cea a milanului din 2007
Eu m-am referit la lotul milanului din 2007.
Dar ai dreptate si în 90 milan avea echipa buna
In 2007 era la egalitate cu Liverpool ca valoarea lotului. Milanul si Liverpool erau cu mult peste Barcelona, mai ales cad i-au dominat cormoranii in meciurile directe pe catalani. Chelsea si United urmau apoi, dar nu la diferente foarte mari! Nu pot spune ca Milanul a avut atunci cea mai buna echipa, as putea spune de actuala echipa a Barcelonei ca e cea mai pragmatica din istoria fotbalului, dar nici aici nu sunt sigur. Oricum, ai funda!