Nu este o intrebare...este un material informativ ce am simtit nevoia sa il postez aici pentru ca am vazut ca sunt o gramada de copii care sunt tentati sa foloseasca sau chiar folosesc deja astfel de substante.
Hmm tot timpul un subiect mai delicat ca acesta este considerat "tabu"! ok spune-mi te rog daca crezi tot ce scrie in articol, iti pun o intrebare care reiese din articolul dat de tine! daca nu mai exista DEFEL cum zice CLAR in articol steroizi ORIGINALI in lume cum de la un accident sau pentru o afectiune ti se administreaza steroizi? crezi ca doctorii ar administra fake-uri? si asta e doar o problema! problema cea mare e cata polemica se face pe ceva atat de neimportant! la urma urmei sunt medicamente! incearca tu sa iei 1-2 luni antibiotice sau mai stiu eu ce medicament sa vezi ce patesti! asa ca nu aruncati cu noroi atat in anabolizanti deoarece sunt mult inferioare unor produse MULT MULT MAI NOCIVE PENTRU ORGANISM(tigari, droguri, alcool) de care nu se fac atata tam-tam, ca doar na la o petrecere trebuie sa bei si sa fumezi in mintea unora.Sa se simta bine ce naiba! dar na adevarul doare!
Acum sa nu crezi ca sustin steroizii! nici vorba! Dar nu trebuie sa se faca din tantar armasar tot timpul!
PS:urmareste filmul-documentar Bigger Stronger Faster si ai sa intelegi mai bine ce am vrut sa zic. daca tot iti place subiectul!
Nu cred ca ai citit atent. acolo zicea ca sunt din ce in ce mai putin utilizati in medicina, deci si mai putine firme serioase care ii comercializeaza. Nu zice nimeni ca nu mai exista deloc si nici ca e imposibil sa ii obtii. Dar este o piata din ce in ce mai mare a fakeurilor si de multe ori nu ai de unde sa stii de unde provine ceea ce cumperi.
Legat de faptul ca sunt medicamente, da sunt niste medicamente, problema e ca atunci cand ii iei pentru a trata o afectiune, ii iei sub supravegherea unui medic si la indicatiile unui medic in urma unor analize medicale prin care iti stabileste dozele. Tu cand iei de capul tau ce faci? Iei cat auzi de la altii ca ar trebui luat, sau cat scrie pe prospect sau mai rau in cazul unora, cat mai mult.
Nu sunt neaparat impotriva seroizilior, si eu am fost tentat sa folosesc cand eram sportiv de performanta, din acea dorinta puternica de a castiga cu orice pret dar am analizat atent situatia si am ales sa nu iau.
Iar acest articol l-am postat nu pentru a impiedica pe cineva sa foloseasca steroizi sau pentru a ii critica pe cei ce ii folosesc, ci pentru ca sunt de parere ca atunci cand faci o alegere ca asta trebuie sa cunosti toate detaliile, inclusiv pe cele neplacute.
DA intr-adevar asa e! dar acest articol dat de tine este 100% CONTRA steroizilor! te informeaza doar cat de rai siunt si atat! iar legat de luat dupa ureche asta mi se pare cea mai mare aberatie! daca te hotarasti sa iei mergi frumos si faci un set de analize full si dupa ai plecat la un medic sportiv nu unul generalist care nu stie mai nimic de aceasta "ramura a biologiei"
Clar asa este, dar cu exceptia cazului in care esti sportiv de performanta si atunci iei decizia asta impreuna cu antrenorul iar tot "tratamentul" se face sub supravegherea medicului, ca un simplu om care merge la sala, nu vad de ce ai folosi. Sincer. Cred poti sa arati bine si fara sa folosesti substante interzise intr-adevar este mai greu si trebuie sa te chinui mai mult, dar asta e toata smecheria, sa muncesti apoi sa vina rasplata. Nu cred ca are sens sa iti **** sanatatea doar pentru a arata bine intr-un timp mai scurt.