Eu sunt fata dar ma uit la meciuri si joc cu baietii dla scoala fotbal.Parerea mea:
1) La ce antrenor are Romania nu cred.
2) Dorinel Munteanu
3) Mutu la cat a stat pe bara nu cred ca poate sa faca diferenta.
A si despre mondial nu foarte curand ca jucam cu echipe foarte bune.
Pai sa ti zic parerea mea... : 1. Romania cred ca va bate greu cu 1-0 sau 2-1 dar f greu. 2.cred ca dan petrescu ar fi cel mai potrivit atrenor dupa mine.3. mutu poate face diferenta deoarece aer experienta si in plus de asta nu e altul care sa o faca in atac mai bun ca el desi poate si marica dar nu prea e eficient. daca ti-a placut rasp meu poate imi dai si fundita.mai poti pune intrebari despre fotbal e subiectul meu preferat
Suntem niste pesimisti murdari, cum spuneam. Nationala asta traieste din speranta sa fie adversarul mai prost. Incetati sa-l acuzati pe Lucescu, nu el este pe teren, credeti ca el nu-si doreste?
1) Da, poate, deşi Bosnia are unul dintre cei mai buni atacanţi din lume.
2) Boloni
3) Eu zic că poate. Are foarte mult talent. Păcat de caracterul lui.
Trebuie sa recunosc ca am citit doar jumatate adica pana la "PS". pentru ca devenea plictisitor.fotbalul este frumos pentru ca nu se stie nimic dinainte, este cel mai imprevizibil asa ca nu mai vorbi sa te afli in treaba.Generatia de aur nu a existat pentru ca acea generatie nu a castigat nimic in atatia ani asa ca o putem numi o perioada buna dar nu de aur. Sper doar sa pierdem ambele meciuri pentru a-l vedea pe Lucescu jr. ca pleaca.
1)slabe sanse doar daca se trezeste il fenomeno reusim sa castigan, ai dreptate nu a ales bine jucatori razvan lucescu bine el nu a ales niciodata bine si nici nu e bun ca andrenor e varsa.
2)eu asi zice mircea lucescu dar sa il lase vreo 3-4 ani ca sa vaca o echipa macar pe jumatatea ''generatiei de aur''
3)cu siguranta va schimba jocul echipei dar razvan lucescu la convocal pe mutu doar sa cada vina pe iel daca pierd meciul si nu inteleg dc tracu i convoaca la nationala pe cei care nu joaca la echipa
a si Romania va prinde euro2016 sau euro2020 si mondialu din 2030 daca avem noruk ca oricum neam facut de rasu lumi ROMANIA94 erea sa se califice in finala si noi acum incercan sa luam nacar locu 2 in grupa la euro macar sa vina piti daca nu vine mircea lucescu zic eu ca dupa mine mircea lucescu e cel mai bun andrenor roman din ultimul deceniu
anonim_4396 întreabă: