| Caprio a întrebat:

Peste cateva zile ma apuc de kickboxing si as vrea sa stiu ce imi trebuie pentru a ma apuca de el, ce " sacrifici " necesita ca sa incepi acest sport, si daca te ajuta sa-ti dezvolti musculatura.

Intr-un fel sunt temator ca n-am praticat in viata mea vreun sport de contact si n-am mai dat un pumn de vreo 5-6 ani, am facut fotbal 5 ani total paralel de un sport de contact.Mi-am dezvoltat doar coapsele care le am de 56 ( eu zic ca e bine ).
Tin sa precizez ca am 17 ani, 66 kg si 1, 75 inaltime.

8 răspunsuri:
| cristif a răspuns:

Grupele care ti se vor dezvolta exploziv vor fii bicepsii si intreg spatele(dorsal, trapez, lombar).

ps:explozic, in sensul ca mai rapid decat celelalte grupe musculare.

depinde de la antrenor la antrenor, tu spui ca ai facut fotbal, deci ai conditie cand te va pune mersul piticului in toata sala sau genoflexiuni de-ti ies pe ochi. Iti trebuie manusi, proteza nu neaparat acum, fiind fiind incepator o sa inveti tehnica de baza si nimic mai mult(lowkick, directe, eschive si apoi o sa avansezi la combinatii de 2-3 lovituri), cum spuneam depinde de la antrenor la antrenor. bataie pe pereche n-o sa-ti iei asa devreme, fiindca partenerul te va menaja din lipsa de experienta.

| Psihedelic777 a răspuns:

Pai e un sport care iti dezvolta multe abilitati fizice si mentale. Ceea ce trebuie sa ''sacrifici'' este timpul.Dar nu-l vei sacrifica ci il vei castiga.Te v-a ajuta la musculatura dar nu foarte mult.Parte asta trebuie sa o faci separat.Adica si acolo cred ca veti face un pic de aparate dar depinde.Te v-a ajuta si faptul ca ai facut fotbal(viteza, simturi mai dezvoltate si forta).E un sport ok care te v-a cali si iti v-a da incredere.

| Caprio explică (pentru Psihedelic777):

Mersi frumos. Si de ce echipament as avea nevoie?

| Psihedelic777 a răspuns (pentru Caprio):

Pai o sa-ti spune ei.Dar ia-ti manusi de kickboxing, proteza dentara (neaparat), ar fi bine si o cascheta de protectie.Dar s-ar putea sa aiba acolo. Oricum asteapta pana iti spun ei ce trebuie.

| Lhurricane a răspuns:

Nu trebuie nici un sacrificiu si nici teama nu are de ce sa-ti fie. trebuie sa ai ambitie ca sa te ti, timp ca sa te ocupi si sa mergi mereu, sa nu fi cu nasu pe sus sa fi deschis la orice sfaturi primesti acolo si de la cei cu putin mai multa experienta decat tine si cam atat.

poate sa nu mai mananci porcarii, chipsuri si restul. sti si tu

incearca sa-ti faci un program alimentar sanatos 5 mese pe zi daca vrei sa te simti mai bine si daca vrei sa fi mai in forma in rest, du-te linistit

| Caprio explică (pentru Lhurricane):

Mersi frumos, apreciez.
Nu sunt genul de persoana cu nasul pe sus nici eu nu le suport.
Sunt sociabil dar nu-mi place ca nu prea am mai facut si e aiurea sa nu rada ceilalti sti. e teama asta de public.

| Lhurricane a răspuns (pentru Caprio):

In legatura cu asta stai absolut linistit, du-te si fa ceea ce vrei si simti. totul o sa fie ok

| Caprio explică (pentru Lhurricane):

Mersi frumos. Tu practici kickboxing?