De obicei nu.E posibil ca o anumita reteta de aluat de pizza sau sos sa contina zahar dar sunt putine sanse.
De multe ori, în aluatul pentru pizza se pune o cantitate mică de zahăr, pentru a avea gust bun.
Depinde ce contine, dar in principiu pana si blatul are gluten iar glutenul este un fel de zahar
Vrei sa-ti fac un text argumentativ de 2 pagini cu exemple si explicatii de ce diabeticii au intoleranta la pitzza?
ce ma tot iei cu painea si su moara casei?
am zis ca diabeticii au mai mari sanse daca evita glutenul si termina cu comentariile si argumentele precum graul creste in gradina si nu contine zahar
Citeste asta....https://www.sportaholic.ro/glutenul-otrava-cea-de-toate-zilele/
Si mai cu precadere prin zona asta...http://prntscr.com/hn4wsh
si te rog frumos nu ma mai ameti de cap cu argumentele tale banale
Deci atât de sărac esti, ca nu ai auzit de pâine fără gluten si de asemenea nu stiai ca gluten e de fapt in faina de grâu si ca cu faina de grâu e făcută pâinea. Sau chiar trebuie sa iti explic ca la prosti? Proasta sunt eu ca îmi bat capul cu tine dar n-am ce face altceva. Si in legatura cu textele tale de pe net, dava aveam 13 ani, ca majoritatea de pe site-ul asta, ma uitam, dar eu deja am o functie de bucătar într-o bucătărie din străinătate, unde sunt diabetici si oameni alergici la gluten peste tot ca sunt plini de bani si au nevoie de mofturi sa se faca importanti, asa ca nu mai îmi da mie copy-paste la texte ca am văzut cum se face si pizza si pâine si stiu cum arata si gusta pâinea fără gluten. Iar cantitatea de zahar pusa in blatul de pizza sau in pâine, e infirma ca sa afecteze diabeticii. Daca mănâncă 20 pâini pe zi, atunci e posibil sa ajungă si la intoleranta de gluten si sa il afecteze mai tare pentru ca e diabetic, dar asta fiind alta poveste SF... In loc sa te ofuschezi atâta pe site-ul asta ca vai tu nu tin eu cu idioteniile tale, mai bine te-ai informa mai bine...
Daca vrei complet fara zahar, nu exista nimic pe planeta care creste natural in afara de niste oameni bolnavi mental care extrag toate vitaminele si nutrientii din alimente crezand ca asa este sanatos
Mancam doar buruieni pentru ca suntem conservisti si vegetarieni, daca mai scoatem si glutenul si zaharoza din fructe...o sa picam de foame ce prostii vorbim?
Trebuie din toate cate putin, altfel nu putem exista, fara zahar nu exista creier, iar fara creier nu exista om
Raspunsul scurt si la subiect Da
Pana si aerul care il respiri contine zaharuri din azotul care se regaseste in aer, sa va vad atunci cand traiti numa cu aer, cum veti scapa de frustrari
Pitzza fara salam, fara sosuri, fara lactate, fara sare, fara zahar si neprocesat Adica...nu ar fi mai bine sa te duci in padure si sa mananci ciuperci proaspete, decat sa vorbesti prostii intr-un restaurant? si sa dai banii pe masa pe langa faptul ca i-ai jignit omului reteta traditionala
Care dintre voi stie ca de exemplu o ciuperca este procesata prin foc, obtine sare? eu sunt bucatar si abia daca pun sare in mancaruri pentru ca ele se regasesc in toate legumele procesate la peste 100 grade zaharurile de asemenea, eu am facut in armata mancare pentru diabetici si cu unii dintre ei mai tin lgatura cu mine si astazi
In aluat de exemplu are gluten? Da? zahar
Mezeluri carnea nu contine glucide? si du ce crezi ca este carnea conservata de la Dumnezeu din moment ce nu este afumata si sarata
cu ce crezi ca mumiau egiptenii faraonii? cu zahar
legumele nu toate sunt legume
de exemplu rosia nu este leguma ci fruct care contine zaharoza
vinetele la randul lor, contin seminte? inseamna ca sunt fructe daca nu au atata zahar incat sa simti gustul de trestie, asta nu inseamna ca nu are zahar ar fi si culmea ca oamenii sa risipeasca fructele pentru a obtine zahar
Multumesc de raspuns.Ati putea sa-mi explicati ce anume din procesarea alimentelor face ca atunci cand sunt expuse la temperaturi ridicate sa emane zahar si sare? Sau nu e neaparat datorita procesarii lor, ci pur si simplu in structura lor exista cantitati mici de sare sau zahar?
Este un proces chimic se deshidratare si oxigenare
toate leguminoasele au zaharari si saruri pe care le extrag din pamant si insesizabil de om pentru ca este vorba de obisnuinta si natura fireasca a omului,insa atunci cand devin mici si deshidratate, ramane decat sarea si zaharul cu un pic de aroma ca vegeta
Http://prntscr.com/hn4wsh
nici macar lipia nu contine nici un graunte de zahar
Http://prntscr.com/hn4wsh
http://prntscr.com/hn4wsh
http://prntscr.com/hn4wsh
incheiem citatul sau sa aduc un medic specialist?
De obicei, multe alimente aparent sănătoase conțin zahăr 'ascuns'. Este posibil ca în pizza pe care o comanzi să existe o anumită cantitate de zahăr în sos, salam.
Poți să citești despre alimentele cu zahăr 'ascuns', sunt multe articole interesante și așa, o să știi de care alimente să te ferești.