Deci atât de sărac esti, ca nu ai auzit de pâine fără gluten si de asemenea nu stiai ca gluten e de fapt in faina de grâu si ca cu faina de grâu e făcută pâinea. Sau chiar trebuie sa iti explic ca la prosti? Proasta sunt eu ca îmi bat capul cu tine dar n-am ce face altceva. Si in legatura cu textele tale de pe net, dava aveam 13 ani, ca majoritatea de pe site-ul asta, ma uitam, dar eu deja am o functie de bucătar într-o bucătărie din străinătate, unde sunt diabetici si oameni alergici la gluten peste tot ca sunt plini de bani si au nevoie de mofturi sa se faca importanti, asa ca nu mai îmi da mie copy-paste la texte ca am văzut cum se face si pizza si pâine si stiu cum arata si gusta pâinea fără gluten. Iar cantitatea de zahar pusa in blatul de pizza sau in pâine, e infirma ca sa afecteze diabeticii. Daca mănâncă 20 pâini pe zi, atunci e posibil sa ajungă si la intoleranta de gluten si sa il afecteze mai tare pentru ca e diabetic, dar asta fiind alta poveste SF... In loc sa te ofuschezi atâta pe site-ul asta ca vai tu nu tin eu cu idioteniile tale, mai bine te-ai informa mai bine...