| DinamoPCH a întrebat:

Plang de fiecare data cand vine vorba de el...este cea mai grea pierdere, peste care multi oameni nu pot trece, in ciuda faptului ca au trecut 13 ani. Ne-a facut sa ne bucuram in nenumarate randuri pentru victorii, dar intr-o blestemata zi, 5 octombrie 2000, ne-a umplut sufletele cu durere si chin. A scris istorie pe terenul de fotbal, i-a invatat pe multi ce inseamna spiritul de echipa si sacrificiul pentru munca depusa. A tras din greu pentru ca iubea fotbalul. Era cel mai bun. Doar Dumnezeu stie de ce un om plin de caracter si bunavointa s-a dus prea devreme. Totusi, nu inteleg....de ce el? Cu ce a gresit? Era un om de nota 1000, un adevarat luptator. Astazi, o superba peluza ii poarta numele si face simtita prezenta scumpului nostru Capitan la fiecare meci. Mi se rupe sufletul cand vad http://www.youtube.com/watch?v=iuzh0jynjFg. Te iubim, Capitane! Unicul Capitan este Catalin Hildan :-(( ♥

Răspuns Câştigător
| Cezar2014 a răspuns:

Pastreaza-i vie amintirea si roaga-te sa-i fie bine acolo sus.

2 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Dap, si mie mi-a placut Dan Sava de la Vacanta Mare, dar nu ii dedic poezii la mormant totusi. dorul si suferinta se pastreaza in suflet, nu public pe un site de ajutor. nu cred ca da 2% din TPU 2 bani pe sentimentele tale privind cineva trecut in nefiinta (doar daca ar fi Justin Beiber, atunci s-ar umple siteul).

| Chamberlin a răspuns:

Asta e viata.