| conrob a întrebat:

Poate afla cineva daca m-am inscris la Academie? Sau doar eu stiu? De exemplu, poate sa vina cineva si sa intrebe unde e scris cutare? Sau nu iti spune nimeni si doar tu stii asta?

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Despre ce academie este vorba?
De regula generala nu poate afla nimeni unde te-ai inscris, decat de la tine, parinti si altii carora le-ai spus.
Exceptie fac Academia de Politie si SRI, deoarece acestia te verifica si astfel afla si altii (rude, cunostinte, prieteni, profesori, etc).

Răspuns utilizator avertizat
| Ioandelasal a răspuns (pentru conrob):

Am inteles ca vrei sa mergi la Academia de Politie si nu stii ce inseamna SRI?
Sigur ca o sa solicite relatii despre tine de la mai multe persoane, este necesar pentru a vedea ce-ai facut anterior si ce fel de persoana esti. Nu tu alegi pe cine sa intrebe, desi pot sa-ti solicite si ca tu sa indici persoane care te cunosc bine.

Nu te cunosc direct, decat din intrebarile de aici.
Am puternica impresie ca tu judeci politistii dupa unii dintre cei slabi. Chiar crezi ca este greu sa-ti gaseasca prietenii, rudele, etc?
Iti spun sincer ca nu mi-ai facut o impresie buna, ai pus atatea intrebari in legatura cu batai, n-ai inteles multe raspunsuri legate de transfer, etc.
Nu stiu cum o sa te considere cei de la Academie si nici nu conteaza asa mult daca inveti bine si esti disciplinat, acum problemele principale sunt indeplinirea conditiilor si reusita la admitere.

Gandeste un pic si o sa afli de unde. Daca atat nu esti in stare sa afli, atunci nu esti de politie.