Prin antrenament si alimentatie bogata in proteine (chiar si 5-6 fripturi pe zi).
Eu la 105 kg fac 7 flotari intr-o mana.
Ce părere ai de flotările cu palmele ținute în părea opusă, afectează încheieturile? Biceps pushups le mai zice
Mi se par o prostie.
Si numele e o prostie, niciun tip de flotare NU lucreaza bicepsul (bicepsul se lucreaza cu miscari de tras: tractiuni, ramat, flexii, flotarile sunt miscari de IMPINS).
L carnitina îți dă energie?
Putin de tot.
Tu vezi ce femeie este aia? zici ca a venit de la razboi
YEAP, kinda asta a facut, se numeste Demi Moore si s-a antrenat luni bune sa faca filmul G.I. Jane (1997)
https://www.imdb.com/title/tt0119173/
si a fost TARE RAU in film, RILI :P
deh, celebritati din alta generatie
Mda, avea ceva forta pentru o femeie.
Iti dai seama ca a avut in spate toata productia filmului, si i-au gasit nutritionist profesionist, antrenor personal, samd ca sa ajunga la forta aia
se practica, serios: https://www.youtube.com/watch?v=sJfuaGmK1ug
Cu mult antrenament, nu e ca si cum ne-am trezit intr-o zi si ne-am pus sa facem flotari intr-o mana
Prin antrenament, evident. Fa zilnic pike push-ups si flotari diamant si poate o sa reusesti.
De ce "zilnic" cand muschii se dezvolta in zilele de pauza?
Daca tu faci zilnic, ei CAND DRACU mai cresc?
Doar copiii mici, pampalai si firavi fac zilnic.
Dupa ce reusesti sa faci macar 30 de flotari corecte fara problema incearca sa alterezi la variante mai grele. Poti sa le faci cu picioarele pe un suport sau sa le faci super lent sau sa iti concentrezi greutatea mai mult pe o parte apoi pe alta. Inainte sa pot face flotari pe o mana am incercat sa-mi concentrez aproape tot efortul pe bratul X iar mana Y o foloseam mai mult ca suport pentru a ma putea echilibra la flotarile obisnuite. Flotarile pe o mana sunt grele din doua motive:
1.Ai nevoie de forta (poate o ai deja pentru ca am o gramada de prieteni care merg zilnic la sala si inca nu-s in stare sa faca o flotare pe o mana)
2.Ai nevoie de echilibru deoarece flotarile pe o mana iti utilizeaza in mod egal forta si capacitatea de a-ti balansa corpul pentru a face acea miscare. Exact asa am patit initial si cu statul pe maini si plancheul deoarece aveam mai mult decat suficienta forta pentru ele dar nu ma puteam balansa corect si asta necesita multe incercari esuate. Daca consideri ca ai suficienta forta incearca sa faci flotarile pe o mana pe o suprafata mai sigura (una la care daca cazi nu risti sa ti spargi nasul)
*Dupa ce mi-am cumparat gantere de diverse greutati (initial 20kg dar cele de 30kg m-au facut sa cresc numarul flotarilor pe o mana de la 15 la 30) am observat ca imi era mult mai usor sa le fac. Asa ca poate te ajuta
**Tin sa mentionez ca depinde mult si de greutate, inaltime si varsta. ex: Eu am 18 ani, cantaresc 65 de kg si am inaltimea de 165 cm.
Sper ca te ajuta!
Gimmy97 întreabă: