| alalal a întrebat:

Poate cineva sa imi spună cineva de ce urinez des după ce iau creatina? Am incercat toate tipurile, mai nou și capsule și la fel. Vreau răspunsuri mai aproape de adevăr.Ideea este că doar le-am incercat, mi-a fost frica sa continui, că vreo 4, 5 zile din fiecare. Funda

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Ce rost are aceasta incercare?
Inainte luam si eu ca nebunul creatina neintelegand ce rol are si ce face...
Pentru masa si nu numai recomand doar proteine si eventual carbo, sau in lipsa de proteine aminoacizi.
Este cunoscuta legatura intre creatina si bolile rinichilor in special celebra piatra la rinichi, chiar daca formele actuale de creatina sunt mult evoluate si testate, numai sunt atat de nesigure ca acum 20 de ani, ma tem ca ele fac acelasi lucru adica pompeaza muschiul si dau putina forta, in rest nimic satisfacator pe cand o combinatie (supliment care sa contina) proteina de calitate, carbo, sursa de creatina, eventual niste vitamine pentru refacerea, aminoacizi este cu totul altceva.

4 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Eu de-a lungul timpului am consumat multă creatină. Așa pățisem și eu la început, urinam mai frecvent, dar lucrul asta s-a oprit și totul a revenit la normal, n-ai de ce sa îți fie frică, nu pățești nimic, urinezi, bei apă și tot așa, de preferat sa bei peste 2l de apa pe zi, iar când iei creatina să o iei cu ceva dulce că altfel se poate pierde mare parte din ea, îți recomand să iei cu o linguriță de miere sau să pui niște sirop de fructe in paharul cu apa în care îți pui creatina și să bei. De curiozitate, de la ce firme consumi creatina și ce tipuri ai încercat?

| alalal explică (pentru RobertMoon):

Folosesc creatina de la aptonia, doar aceasta firma era sub forma de capsule când am vrut să îmi cumpăr...

| RobertMoon a răspuns (pentru alalal):

Nu mai cumpăra produse de la Aptonia din Decathlon că sunt de calitate proastă, daca vrei o creatina buna ia și tu de la Muscletech, Weider, Universal, ON și mai bine îți iei pudră, nu capsule.

| Alex0502 a răspuns (pentru RobertMoon):

Salut eu folosesc Storm de la Universal un complex de creatine si tot asa urinez des, zici ca nu ar fi problema?