| mandylopez a întrebat:

Poate să mă ajute cineva cu niste idei de activități/exerciții pentru orele online de sport? (sunt elevă)

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deci exercitii fizicie strict legate de sport? Atunci cam orice tine de asta, de la sarituri, flotari sau hai sa zicem straching, pana la... mima? big grin

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Se presupune că elevii fac ce zice profu. Al vostru nu zice nimic?

| mandylopez explică (pentru sierra1):

Poți să dai vreodată un răspuns cu adevărat de ajutor? E a 2 a întrebare la care îmi răspunzi, dar nimic constructiv.

| sierra1 a răspuns (pentru mandylopez):

Mândrețe, e ciudat ce ceri: adică activități/exerciții pentru orele online de sport și profu va face ce spui TU?

asta vrei să ne convingi? naș-prea-crede

| mandylopez explică (pentru sierra1):

Ce dileme ai tu?
Profesorul ne-a spus sa venim cu idei sau/și propuneri, iar eu sunt în pană de idei. Care este problema ta? Dacă nu poți da un răspuns care sa ajute, mai bine nu rapsunzi deloc.

| sierra1 a răspuns (pentru mandylopez):

Halal prof ai! spune-i când mai incepeți, să meargă la culcare...

pe-se: ai auzit de YT, mami? e ceva cu muuulte filmulete, inclusiv cu căcăreze pentru educație ftizică, uită-te, cât doarme profu-tău

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Te referi la exercitii in care sa va vedeti prin camera? Cum face fiecare cate ceva, adica... activitati fizice?

Sau merge si altceva, jocuri de societate sau... sah virtual?

| mandylopez explică (pentru DoarBogdan):

In care sa ne vedem prin cameră.

| mandylopez explică (pentru DoarBogdan):

Da, ok. Ideea este că noi exerciții făceam și când ne-a spus sa "venim cu idei" mă gândeam că ar trebui altceva... Oricum, mulțumesc.

| DoarBogdan a răspuns (pentru mandylopez):

Deci exercitii fizicie strict legate de sport? Atunci cam orice tine de asta, de la sarituri, flotari sau hai sa zicem straching, pana la... mima? big grin