Eu as zice un 1-1.O să deschidă West Ham scorul și FCSB o să egaleze norocos in ultimele minute.
Dar tare mi-e teama cu apărarea mai ales la Dawa, acolo scârțâie rău de tot apărarea.
Nu prea poți să compari Astra din 2016 cu echipa FCSB-lui de acum.
Astra avea un antrenor bomba atunci(Sumi) și jucători buni în mare formă:Alibec, Budescu, Săpunari, Junior Morais, Teixeira și mai era un jucător brazilian bun.
Dar presimt că Târnoveanu o să facă un meci mare mâine.
Depinde! nici west ham united nu este o echipa de colea! are istoric palmares tot ce trebuie! echipa de traditie ce sa mai vorbim discutam!
Și ultimele echipe din clasament sunt peste echipele noastre de top din România. Ei investesc foarte mult in club nu ca noi
Da asa este fotbalul din afara! la noi e jale mare! nationala noastra a ajuns sa i-a bataie de la toti din punctul asta de vedere!
A fost mult mai rău până acum, adică de multe ori nici măcar o echipa nu am avut nici măcar în Conference League, acum avem 2 echipe în grupe, tot e o evoluție.
Da poate ai dreptate!
Nu țin boss cu Steaua, dar țin cu ei in Europa că sunt de-ai noștri! Dar îți țin pumnii, și trebuie să îți țin că am pus X2 pe bilet, îmi tin practic și mie
Buun, așa te vreau
Ionutpfyh353 întreabă: