In mare parte e bine ce mananci, nu uita, sa ai 6-7 mese pe zi, poti adauga si vita la meniu, contine creatina si ajuta mult, daca te tii de antrenament o sa cresti, vezi sa nu ai nici program prea incarcat, Bafta!
Auzi, da ti-ai pus intrebarea daca mintea ti-o poti creste? Ma indoiesc! Este deja obsesia instalata si ma indoiesc ca mai iese... De ce nu te intrebi cum faci sa fii mai bun ori cum sa-ti cultivi spiritul. Iti numeri dumicatii si cam atat. Asta nu cred ca e o viata...
Nu stiu ce legatura are cu intrebarea?
Sigur ca poti sa cresti, suplimentele dupa cum le zice numele sunt ceva suplimentar in cazul in care nu iti poti atinge nutrimentele necesare, dieta ta e acceptabila si cu mult munca singur ca o sa cresti, spune-mi si mie ce inaltime si greutate ai si te mai ajut cu sfaturi, trebuie sa iti calculezi proteinele la kg, adica sa ai cam 2 g proteina per kg de masa musculara, si spune-i daca te mai pot ajuta cu ceva, in mare ebine ce mananci, ai proteine, carbo si grasimi sanatoase.E absurda chestia cu 6 piepturi de pui, mananci doar de cat ai nevoie!
1.78 si 72 kg
In mare parte e bine ce mananci, nu uita, sa ai 6-7 mese pe zi, poti adauga si vita la meniu, contine creatina si ajuta mult, daca te tii de antrenament o sa cresti, vezi sa nu ai nici program prea incarcat, Bafta!
La cum mananci ar trebui sa cresti deoarece este foarte corect, mai ramane sa faci si exercitii fizice. Nu ai nevoie de proteine artificiale, sunt niste porcari dupa parerea mea. Faza cu pieptul de pui nu cred ca e reala. Adica pentru a creste masa musculara ai nevoie clara de proteine (oua si orice fel de carne). Sper ca ti-am fost de ajutor!