| superpissy40 a întrebat:

Pot face sport in timpul menstruatiei? Adica sa ma duc la sala si sa fac exercitii si kick-boxing.Mama mea imi zice ca pot si bunica mea la fel.Dar mie totusi imi este cam frica dupa aceea sa nu fie mai abundenta si sa imi vina mai mult si sa ma tina mai mult...Voi ce ziceti? Funda!

P.S.tonguerecizez ca azi e a patra zi de menstruatie si nu am ciclul regulat si am 13 ani jumate aproape.

5 răspunsuri:
| superpissy40 explică:

Multumesc mult de raspunsuri! Am fost la sala si nu am patit absolut nimic!

| Pinguuuin01 a răspuns:

Poti face sport, dar o sa te patezi.:* Daca chiar vrei sa mergi, dati o pereche de pantaloni negrii.[ pe ei nu se observa petele happy ] mult succes.>big grin

| deni2000 a răspuns:

Sa nu iti fie frica e normal vrei sa ai grijade tine! Si eu fac sport de aproape un an si nu mi se intampla nimic! Daca e sa nu se observe plaseazati absorbantul calumea; daca porti pantaloni negri se vede chiar si un pic nu foarte strident (P.S am patit-o )! Deci sa nu iti fie frica este normal! Sper ca te-am ajutat big grin!

| deea8mod a răspuns:

Miscarea pe timpul menstruatiei este indicata. Ai grija sa nu faci efort la epuizare, iar daca iti vor aparea dureri redu treptat din efort. Abundenta nu se va marii doar in cazul unui efort prea mare!

| Diaaaaana a răspuns (pentru deea8mod):

Ai incercat vreodata ob-uri la sala?