Nu te stresa te poti apuca si eu m-am apucat de acuam si am doar 14 ani nu est etarziu!
A ok mersi ca mi-ai spus, asteptam sa-mi dea cineva un exemplu pe propria persoana.
Npk prietenash (funda?
NU e niciodata prea tarziu.Iti dau si un exemplu din handball:
Ivano Balic s-a apucat de handball la 16 ani, dar asta nu la oprit sa fie cel mai bun jucator de handbal din lume(de >3 ori cred, nu sunt sigur)El este un fel de Messi in football
De ce? )
Ca e o mare prostie ce iti ocupa timpul.
De ce crezi asta?
Ce nu e adevarat? Mai bine te apuci de altceva.Nu football.
Fotbalul nu e nasol, cei care il practica (majoritatea golani, tigani) sunt jegosi si nesimtiti.
Si tu te numeri printre ei?
Pai nu eu, dar ma refeream asa la majoritatea alora care practica fotbal, adica totusi nu e un sport asa nasol, e spectaculos si destul de frumos, ca altfel nu s-ar mai investi atat de multi bani in el...
Da...poate...
Este o varsta perfecta dar trebuie sa te tii de acest sport pentru ca daca te lasi la 20 de ani de el si vrei sa te apuci de altceva o sa iti fie foarte greu.
Nu conteaza la ce varsta te apuci! Sa ai spor la fotbal! Fa ceea ce iti place!
Pai nu te opreste nimic sa te apuci de fotbal de la varsta asta dar nu cred ca ai sanse sa-ti faci o cariera din asta daca nu ai experienta in domeniu...
Pai am ceva experienta, am facut si inainte fotbal 2 ani, si am si calitati necesare, am viteza si stiu sa driblez cat de cat.
La 14 ani nu e tarziu, dar trebuie sa muncesti foarte mult.
Daca o sa te apuci succces.
NICIODATA nu e prea tirziu eu de exemplu la 15 ani m-am apucat de taekownodo si peste 8 luni am luat locul 2 la campionat
NU E TARZIU DAR SA STII CA EU FAC FOTBAL DE LA 7 ANI SI AM ACM 17 SI SUNT LA ECHIPA C.S.M.Moinesti poti sa te uite si daca te apuci la 14 ani nu e nimic dar sa cea ce-ti place
anonim_4396 întreabă: