Atunci când ne ridicăm de la masă prea sătui, aceasta se numește îmbuibare, și ne face rău. Astfel masa respectivă este în mare parte dăunătoare, și prea puțin folositoare. De aceea noi trebuie să ne ridicăm de la masă mai degrabă flamanzi decât săturați.
Mai mult, noi nu depunem suficient efort fizic între două mese pentru ca organismul să transforme hrana ingerată in energie. Dacă nu depunem suficient efort fizic, organismul transformă hrana în grăsime. Mai apoi, organismul va transforma grăsimea în energie numai dacă vom depune efort fizic.
Pe aceeași treaptă importantă ca mâncatul mai puțin la mese și mișcarea, se află și săritul peste masa de seară. Pentru că tot ce mâncăm seara se depune, deoarece nu mai facem mișcare. Eventual consumi 1-2 fructe seara.
Grăsimile animale (carne, lapte, brânza, unt, ouă) se digera foarte greu, și din pricina aceasta se depun foarte ușor. Este bine sa le eviți. Grăsimile vegetale sunt în schimb recomandate.
Caută să mergi mai mult pe jos decât cu mașina, chiar dacă trebuie să pleci mai devreme de acasă.
In fapt carnea ingrasa cel mai putin
proteinele mentin masa musculara,creste rata metabolica si te mentin satul mult timp, ajuta sistemul imunitar, creierul si ingrasa cel mai greu, energia lor nu este folosita ca energie primara ca si carbo, deci cine spune carnea ingrasa abereaza si da e adevarat dietele bogate in proteine slabesc cel mai rapid
Da, bineinteles ca se poate. De cativa ani, lucrez cu oameni care vor sa slabeasca si ii ajut sa obtina ceea ce isi doresc. Am trecut prin acest proces si eu.
Am observat ca exista cateva mici obstacole cu care se confrunta persoanele care vor sa slabeasca. Nu este vorba ca nu stiu ce sa manance sau cum; multi stiu. Nu este vorba de cat sport pot face sau nu; multi pot. Pentru a slabi si a te mentine ai nevoie de un motiv bun pentru care faci asta si o schimbare a mentalitatii si atitudinii pentru a te mentine in permanenta motivat.
anonim_4396 întreabă: