Daca te rupi posibil sa faci orice,cand corpul isi spune gata pe ziua de azi de ce sa vrei mai mult, totul se rezolva cu rabdare, in mod clar nu se bea apa rece ea e daunutoare pentru corp atunci, nici nu se face dus rece, nu trebuie sa alergi mult si 20 de minute pe zi e ok totul e sa fi in miscare mai mereu, azi 10 minute, maine 15 si tot asa mai te opresti stai,inima are nevoie de odihna,calmare,gandire pozitiva, daca bagi otrava in tine da e posibil sa faci infart, daca am fi facut infart nu am fi ajuns unde suntem azi, mereu am alergat toate animalele fac asta dar cu limita, totul cu limita, repet cand numai poti te opresti nu-i bine pentru corp bine daca vezi ca numai poti dupa 2 minute e o problema de lene
In ziua de azi uitam de limita,mancam ca porci,facem sport uni putin alti prea multi,alti iau si otrava, totul trebuie facut cu limita, in orice cu limita, o viata avem nu doua, in viata ai nevoie de rabdare
Din cate stiu eu da. Si nu doar oamenii cu o greutate mai mare, ci in general oamenii care nu sunt obisnuiti cu efortul.
M-ai deprimat cu raspunsul asta.
Nu e neaparat sa te forteti pentru a slabi, important sa continui sa lupti, do not give up!
La viata pe care o ducem toti suntem expusi riscului de a face stop cardiac. Dar asta nu inseamna ca o sa ne sinucidem ca sa nu facem stop cardiac. Daca vrei sa alergi alearga si daca ai o greutate mai mare, incepi cu plimbari mai rapide si maresti constant ritmul. Indiferent de ce greutate ai, daca nu esti obisnuit cu efortul si incepi brusc sa te pregatesti de maraton nu faci fata, cedeaza organismul pentru ca nu e obisnuit. Nu e obligatoriu sa faci stop cardic, oricum in aceste cazuri mai exista si alti factori care influenteaza producerea unui astfel de eveniment.
Stopul cardiac se face in alte conditii, cel mult de la efort, poti pati ceva de genu daca ai probleme cardiace nestiute.
Eu numai facusem sport de un an, si am alergat 4km fara oprire, si nu am facut nici un stop cardiac, importat este sa nu bei apa rece, sau sa te speli imediat dupa ce ai alergat, un baiat de 20 de ani, din localitatea mea a alergat si dupa a baut apa rece iar a doua zi l-au gasit decedat din cauza asta, acuma depinde de organismul fiecarui om.