| Mimo2 a întrebat:

Poti lua steroizi fara sa iti afecteze sanatatea?
Sa ii iei, sa te antrenezi tare, alimentatie, odihna si sa cresti fara alte complicatii?
Intreb pentru ca am vazut foarte multi care au trecut deja la ei
Sunt doar curios

Răspuns Câştigător
| Ha0s a răspuns:

Da, cicluri usoare. Gen danabol+deca, trenbolon etc. Dar nu asa dupa ureche, ci in urma unor analize de specialitate. Plus ca pe tot parcursul ciclului vei lua protectoare pentru ficat. Dar steroizii presupun foarte multa seriozitate. Alimentatia trebuie sa fie cala carte, pusa la punct, alimente de calitate (in general depaseste 500€ lunar), apa foarte mult ~ 6-7l. Antrenamete serioase, bine gandite, bine concepute, odihna perfecta. Ar fi mai ok sa treci 5-6 ani asa "pe uscat" sa vezi cum evoluezi; sa inveti sa-ti asculti organismul, sa inveti ce inseamna alimentatie si ce inseamna sa mananci (se ajunge si la 10k calorii pe zi, la astia mari pe stero), sa inveti sa-ti concepi propiul program de antrenament, sa vezi care exercitii dau randamentul perfect pentru tine, ehee, sunt multe. "Multi" se baga pe asa ceva si dupa vezi pe la stiri "mort din cauza steroizilor", pai ce vina au anabolizantele ca-s luate de orice fraier cu sala de 3 luni laughing.

| Mimo2 explică (pentru Ha0s):

Masa castigata ramane dupa ce intrerupi administrarea?
Dupa ce nu mai faci nici un ciclu?

| Ha0s a răspuns (pentru Mimo2):

In functie de genetica, de calitatea substantelor, de cat de serios te-ai antrenat, de cat de serios continui, de cat de serios mananci, si inainte de/ si dupa, de cata apa retine organismul tau, de cat de bine te recuperezi, pastrezi un 40%.

BHA, sa nu dea dracu sa te apuci de asa ceva. Fac pariu ca esti incepator. Plus ca e foarte dificil sa iei anabolizante calitative fiindca in Ro sunt interzise. Daca de exemplu eu as fi prins cu trafic de droguri, iar tu cu anabolizante amandoi am lua cam aceeasi pedeapsa, fiindca ambele sunt interzise. Ai sanse foarte mari sa iei facaturi si sa-ti faca rau.

Sunt constient de toate astea laughing
Eram doar curios pentru ca multi cu ditamai bratele (sau orice alta grupa) se dau atata naturali...

Depinde. Aveam un coleg care la 17 ani avea 39cm in brate. Si nu lua nici macar suplimente. Avea gena buna. Eu am gena buna la piept (este foarte mare si bine iesit in relief fata de restul grupelor). Fiecare din noi avem grupele noastre bune si mai putin bune. Nu te apuca de asa ceva fiindca ai sanse foarte mari ca de exemplu in loc de fiole cu trenbolone sa iei acetona distilata cu apa (e un exemplu). Nu dispera, ai rabdare, nu te compara cu altii, lasa-i in pace. Sunt multi care fac cicluri usoare si isi spun "naturali", fiindca baga cicluri usoare, dar odata introduse anabolizantele NU mai esti natural. Gen Horia Paul (22 de ani).

Nu ma apuc!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi vreti steroizi si probabil nici macar nu ati ajuns la o performantã buna, tipi ce de abia imping 100kg si de gandesc la steroizi si mai au si sub 25 de ani patetic. Am vazut care imping +200kg fara steroizi si la picioare/spate nu mai vorbim 300-400kg naturali dar munca 10-30 de ani, fa tu sala pana la 40 si de ani sa indoi barile de prin sala si dupa gandeste-te la steroizi
Patetic

| rater1994 a răspuns:

Nu recomand steroizi modifica prea multe aspecte din punct de vedere biologic. Serios poti sa fi atlet si fara steroizi eventual daca vrei masa musculara baga multa saorma laughing te ingrasi si iti antrenezi clisuta. big grin parerea mea