Eu am mers trei zile pe saptamana la sala timp de doi ani, si, cu antrenamentul adecvat, ceva vointa si perseverenta, am sarit de la 66 kg si 1, 96 m inaltime, la 86 si 1, 98. Fara nici un fel de supliment. Eu cred ca daca eu am putut, si tu ai putea. Doar ca trebuie sa ai grija sa maninci bine si sa dormi bine.
In nici-un caz. Degeaba te antrenezi corect daca nu mananci cum trebuie, degeaba mananci cum trebuie daca nu te antrenezi corect, degeaba te antrenezi corect si mananci cum trebuie daca nu dormi indeajuns, clar ca te vei dezvolta, dar extrem de ineficient si pe o perioada de 10 ori mai lunga.
Pentru eficienta maxima trebuie sa iti iei necesarul de proteine si asta este imposibil fara sa fi in surplus caloric prea mare, de aceea este bine sa suplimentam aportul proteic. Antrenamentul trebuie executat corect si e nevoie de odihna multa, asta e cel mai eficient mod de a construii muschii, restul sunt povesti sau genetica foarte buna(rare situatiile de genul).
Https://dexonline.ro/definitie/supliment
Da, daca mananci si te antrenezi corect.
Da. Bineinteles daca ai si o alimentatie corecta. Degaba faci sala si mananci fast-food sau dulciuri toata ziua. Este egal cu 0.
Desigur.Suplimentele sunt ceva extra, nu neaaparate.
In cincluzie, cu i nutritie adecvata si antrenament cirect facut, ai sanse 100% ca intr-un an, nu..in 6 luni sa arati decent.Deja la 1 an de zile sala, esti cu un pas deasupra decentului.Depinde si de genetjca ta..ectomorf,mezomorf sau endomorf, astea fiind tipurile de metabolism.
Succes ^^
Da, îți recomand să îți schimbi și alimentația mănâncă foarte multe proteine ajută.
VP_Madalin_1999 întreabă:
LacustaXD întreabă: