Bravo! Ai ghicit scorul, ai un os de la mine
Ce ai mai fraier in drum? Si de ce ai dat raspuns nefolositor mai hater de 2 lei...
Eu zic sa dispari de pe acest forum ca esti un penal!
Eu nu as prea crede ca bate Barcelona de data asta?
O sa-i bata Barca exact cum i-a batut si in tur
De data asta castiga Barca si cu asta punct
Gooooooool 2-0
Spurcatule!
Arbitrii din Spania sunt praf cu tot cu VAR
Ai fost pe aproape, altădată spune scorul pentru Barca
La cum vorbești, nu meriți.
2-2 sau 0-2, oricum nu ma incanta Barcelona sub conducerea lui Coiman. Sper sa.l dea afara din vara. Un antrenor mai prost la Barca n.am vazut.
Mie mi se pare ca Koeman e un atrenor bun si datorita lui Barcelona joaca mai bine decat cand era antrenata de Setien sau Valverde.
Te inseli amarnic prietene. Joaca in ultimul hal. Pare ca joaca bine pentru ca are jucatori de valoare. De ce crezi ca Messi a vrut sa plece dar a avut probleme ca e sub contract si trebuie sa plateasca clauza de reziliere? Din vara pleaca 100% sa speram. De.asta nici nu mai are randamentul bun. Este cazut psihic. Pe Suarez de ce l.a dat afara Coiman? Aducea multe goluri, pase decisive, posesie, avantaj pe teren. E slab antrenorul. Barcelona cea mai buna mi s-a parut cea a lui Luis Enrique cu celebra tripleta Messi-Suarez-Neymar. Au castigat si La Liga, si Champions League, si Cupa Spaniei, si Supercupa Europei, si Campionat Mondial De Fotbal al Cluburilor, tot ce se putea.
Gnomul nu pleaca la alta echipa, stie ca daca a plecat si-a incheiat cariera de tot, la Barca e comoditatea prea mare, face ce vrea, isi da salariul pe care il cere, toate facilitatile de la barca sunt pentru Messi. A ajuns spaima levanticilor si a grenadelor din La Liga.
Tripla aia din 2015 a fost castigata datorita formei maxime a lui Neymar, care a fost numarul 1 in atacul catalanilor atunci, peste Suarez si Messi.
Alt spurcat.
?
Să fiu cel mai spurcat. Eu țin cu Real Madrid
Bate Real in mod sigur, Barcelona are un antrenor super bun insa fotbaliști de duzină, cu unele excepții, Messi, Pedri, Ansu, portarul
Eu niciodata nu pariez impotriva echipei mele favorite
Vedem frate dupa meci )
Ce sa vedem castiga Barcelona, a venit timpul sa mai castige si Barcelona in fata Realului
Fututti morti tai de om prost, ce *** mea intrebi atunci "pronostic", oricum am avut dreptate, a batut real cu 2-1, tu esti suporteru ala trist de la meci de isi da viata acolo pentru echipa lui, fa ceva omule cu viata ta ca nu ii ok, ti o pierzi pe toata la televizor si pe stadion