Cred ca 0-2.Este mult mai buna Chelsea decat Steaua. Punand la socoteala partea financiara.
Asa si ajax a fost mai buna decat steaua, dar uite ca nu intodeauna echipele mai bune castiga.
Normal ca ma bucur daca bate Steaua.Ca doar este echipa noastra.Dar am totusi o indoiala.
Imi pare rau pentru tine ca va trebui sa vezi diseara inca o victorie glorioasa a stelei.
,ce victorie glorioasa frate, in fiecare an ia cate 5 goluri, mai degraba a facut Romania de ras
Si de la cine, de la echipe in scadere ca Maccabi Haifa, Stuttgart
Da,eu sper sa ia 5 si diseara
Cica a facut Romania de ras... Cand echipele romanesti o sa ajunga sa se bata cu granzi europei atunci un rezultat de 5-0 da este rusinos, daca steaua ia bataie cu 0-5 diseara nu este o rusine inseamna ca o echipa din Romania atata poate si tu de fapt razi de Romania pentru ca steaua reprezinta Romania deci razi de tine, salut.
Vorbesti de stuttgard parca ai vorbi de fc baia mare, cand campionatul romaniei o sa fie la nivelul celui din Germania atunci da un 0-5 contra unei echipe din Germania este o rusine.
Nu vezi ca toata presa ovationeaza Steaua? De ce? Celelalte echipe care au fost in Champions League,la meciuri,amintim Otelul Galati-Manchester United,Otelul Galati-Benfica,Cfr Cluj-Manchester City, Cfr Cluj-Bayern Munchen, Unirea Urziceni -Chelsea, meciuri care au fost in trecut presa nu a ovationat si vorbit numai despre meciurile astea, ba chiar nu erau nici sus.Pe mine ma scarbeste asta. Celelalte echipe nu merita atentie? La performantele lor? Au fost tot meciuri mari si alea.Numai articole si stiri despre Steaua vad, o gramada! Celelate echipe, despre ele, sunt scrie 2-3 vorbe, 2-3 articole si gata.O sa -mi spui ca Steaua e cea mai titrata echipa etc dar nu e vorba de asta, e vorba de profesionalism.Ma scarbeste si ca multi oameni din provincie tin cu Steaua de parca are vreo legatura Steaua cu acel oras.Steaua o sa piarda rusinos deseara.Mata,Lampard si Hazard o sa dea golurile.Sper.Adevarul e ca Steaua e prea mandra si cu capul sus,au eliminat Ajax, bun au jucat extraordinar, mi-a placut meciul si m-am bucurat pentru ei dar dupa aceea sa te dai mare.Dar cu Maccabi Haifa ce au facut? Sau cu Stuttgart? Sau cu Rapid?
PS:Tin cu Otelul, Valencia, Arsenal si Dortmund.
Daca esti suporter fatalau, esti de parere ca diseara joaca Romania-chelsea, oricum pe chesea n-o prea intereseaza europa league, asa ca cine stie
Steaua este cea mai iubita echipa din Romania, si este ceva logic ca presa sa faca publicitate si sa vorbeasca numai de steaua pentru a face audienta si profit, daca tie ti-e scarba de steaua tine in tine si nu te face de ras, daca incepi sa aduci ofende asupra stelei crezi ca schimbi ceva, crezi ca pierde steaua ca vrei tu sau asta iti doresti?
Si mie mi-e scarba de dinamo de exemplu si nu ii suport deloc si sunt alergic la culorile si stema lui dinamo, dar atunci cand a jucat meciuri in UCL sau EL am fost roman si nu intram pe nu stiu ce retea de socializare sau nu stiu ce site sa incep sa urlu de invidie sau sa i injur si sa ma rog sa piarda, nu! am fost roman. Indiferent de ce echipa din Romania joaca in europa aminteste-ti ca reprezinta Romania.
Am injurat si am urlat eu pe undeva? Unde? Eu doar mi-am spus opinia.
Romania de ras? Deci Steaua face Romania de ras cand participa in cupe europene si are parte de calificari grandioase!? Sau Dinamo care mananca bataie de la toti si nu a mai fost in grupe de ani? Steaua e superioara tuturor si asa va fi mereu!
Eu nu am nici un pronostic... Chelesea este o echipa mare dar nu cred ca la acest moment este mai buna decat Steaua (Steaua a eliminaato pe AJAX frate nu pe Praga)cat despre Mata e extraordinar, Lambard si Hazard foarte buni si ei iar Terry, UNICUL CAPITAN cred ca nimeni nu-i poate contesta valoare dar si Steaua are jucatori foarte buni Tanase Chipciu si Rusescu sunt jucatori buni eu cred totusi ca va fi un meci foarte spectaculos
Ce parere ai despre Juan Mata?
Juan Mata este un jucator foarte bun cred ca este cam singurul de care ar trebui sa se teama Steaua
Diseara chelsea se pierde la admosfera de pe national arena, eu una sigur spun ca chelsea nu va marca la Bucuresti si personal cred ca steaua castiga cu 1-0 diseara.
P.S asa ati zis si la meciul steaua-ajax ca ajax va bate cu 3-0 la Bucuresti si si-a luat-o in freza rau de tot.
Nu intodeauna echipele puternice castiga mereu daca erea asa nici nu se mai juca meciul,
dar asa sunteti voi gurile rele si invidia de succesul altora macar putin respect sa aveti fata de steaua
nu uitati ca steaua da 10 jucatori la nationala, rusine sa va fie.
Frate eu sunt dinamovist! Dar o sa vezi ca la Londa CHELSEA VA CASTIGA! Sunt la ei acasa acolo se simt cel mai bine cu propia lor galerie! Sa vezi ce le da in retur! 3-0 chelsea! OLE OLE OLA! Sper ca te-am ajutat!
Tinand cont ca Chelsea a mers foarte prost in ultimul timp in campionat, cupe europene...si tensiunile pe care echipa o are cu propriul antrenor (Rafa Benitez), nu ar fi de mirare ca Steaua sa produca o surpriza, intr-adevar sansele sunt mici dar...sunt! Sa ne uitam la ultimul meci pe care Chelsea la jucat impotriva celor de la Sparta Praga, cei de la Sparta a maturat cu ei pe jos atat in tur cat si in retur, bineinteles in minutul 91 Hazard a dat un gol de tot norocul, poate data asta norocul nu va mai tine cu ei, si acum serios ce echipa este Sparta Praga? Este o echipa de nivelul Stelei, si totusi a fost peste Chelsea! Deci sanse sunt, pentru un rezultat favorabil! Eu zic, ca Steaua poate scoate o victorie sau un egal pe teren propriu (de mentionat, jocul sa fie acelasi precum au jucat cu Ajax )
Ati vazut oameni buni ca se poate? Astia anti steua eu nu stiu de ce mai vorbiti, suntem la diferenta de 12 pT in campionat, jucam in optimi, batem castigatoarea UCL! Deci voi sa va mandriti cu "insolventa" de la "Rapid" si "Dinamo" ! Sa ne ajute "Dumnezeu" ca maine sa batem sau sa facem un egal la Londra!
Otelul e FORZA! Campioana si supercampioana Romaniei.
Otelul e forza?! Atunci de ce manaca bataie de la toti si e la sfarsitul campionatului?
Mhy_Florentin_1997 întreabă: