UCL=Liga Campionilor, este o competitie in care evolueaza cele mai bogate si cele mai bune echipe din Europa, cea mai veche competitie intercluburi si europeana din lume!
Da, este anual.Incepand cu anul 1955 pana-n prezent! UEFA(cei care au infiintat aceasta competitie) au un anumit coeficient al tarilor in care au dreptul sa participe in aceasta competitie in numar de x(depinde de coeficientul tarii respective), echipele isi castiga locul in aceasta competitie datorita pozitionarii in campionatul ei sau daca castiga titlul in tara lor. Tarile importante din Europa au coeficientul cel mai mare si trimit cate 3-4 echipe in grupele UCL. E destul de complicat, daca nu te pricepi la fotbal nu prea vei putea face o conexiune!
Steaua e singura echipa din Romania, sigur ramane si singura care a castiga acest trofeu. Suntem printre cei mai subnutriti aici. Aceasta competitie a fost dominata mai mereu de spanioli, englezi, italieni, olandezi si germani.
Ma asteptam.
Si are loc doar intr-un loc? Adica pe un singur stadion din Europa? Unde mai exact.
Nu, sunt o groaza de meciuri intr-un sezon de UCL, de exemplu. Sunt fazele preeliminare unde se bat echipele mai slabe sa intre in grupe, din faza grupelor se joaca si acolo 6 etape unde sunt zeci de meciuri, dupa grupe urmeaza alte etape, unde se elimina intre ele. Mai departe de grupe trec echipele de pe locul 1 si 2(sunt 4 echipe intr-o grupa, iar grupele sunt 8). Finala se joaca intr-o singura mansa si se joaca pe un stadion random, ales inaintea inceperii sezonului prin vot.https://ro.wikipedia.org/wiki/Liga_Campionilor_UEFA Uite aici un site!
Este foarte corect ceea ce ai zis. O gramada fete innebunite dupa Barcelona/Real Madrid
Hmmm...tii cu Arsenal, pana la urma este o echipa buna tb sa recunosc
Foarte complex, mi-a luat destul de mult timp pana sa invat si sa vad care e treaba cu fiecare competitie, dar intr-un final am vazut cum sta treaba cu el.
Este o echipa foarte buna, este macelarita de accidentari an de an, asta ma oftica. Ii urmaresc de ceva ani, am ajuns sa iubesc echipa asta, cu bune si cu rele.
Messi mi-a eliminat echipa in 2 sezoane consecutive. Cand a condus Arsenal cu 0-1 la Barcelona acasa, a dat Messi 4 goluri si a batut de unul singur Arsenalul.In 2011, un an mai tarziu a dat golul de 3-1, iar prin golul lui Arsenal a fost out.
IonutzzAvram întreabă:
anonim_4396 întreabă:
rlr09 întreabă: