Sunt de acord cu ce a zis @mada, "luate cum trebuie si ce trebuie, nu toate porcariile", pe lângă primul răspuns al meu, mai completez că toate produsele, alimentele chiar și somnul ne fac un bine sau un rău(și excesul de fier, vitamine, sare, zahăr, alcool, sucuri, etc. chiar și excesul de somn dăunează), depinde ce luăm, când luăm și să evităm să consumăm excesiv aceste proteine sau alte alimente. Dar ai grijă de unde cumperi proteinele, să fie de calitate, firmele de încredere sunt pro nutrition, natural plus, etc. Și când cumperi aceste proteine, este bine să cumperi de la magazine/farmacii nutriționiste și nu din beciul cuiva care zice că aduce proteine de nu știu unde și le combină cu lapte praf sau mai știu eu cu ce, ca să-și facă el profit pentru încă o cutie.
Salut Ionut,
Am scris un articol interesant, cu tot ce trebuie sa stii despre proteine. Il gasesti aici:
http://hunkbody.ro/tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-proteine/
Spor!
Buna Stefan. Da, iti multumesc pentru raspuns.
De atunci si pana acum, nu am recurs la proteine (praf, extrase din batoane, s. a ), ci la proteina de calitate extrasa din curcan, peste, pui si putina vita.
Eu sunt axat mai mult pe partea de fitness, tonifiere si sunt atras de exercitiile cardio. Din cauza asta respect cat de bine pot piramida alimentelor.
Multumesc! O zi buna.
Anonimu.eu cred ca te inseli. intr-adevar si eu sunt si pro si contra.pro pentru ca te ajuta sa te dezvolti(luate cum trebuie si ce trebuie nu toate porcariile )contra pentru ca iti afecteaza ficatul.si nu este adevarata faza ca daca te lasi te deformezi sau chestii de astea. ASTA SE IINTAMPLA LA STERIOZI.si nu daca te lasi.la batranete.
PS :cunosc om care a luat 6 ani proteine.iar de 1 an si ceva nu mai trage la sala.si nu s-a deformat deloc.
Pro, pentru că organismul are nevoie de proteine, proteine găsim și în alimente, dar să nu exagerezi(să nu iei supradoze).
Floofficial întreabă: