| Volkswagen123 a întrebat:

Puneți-mi linkuri cu ce îmi recomandati va rog!
Întrebare anterioară : Am 16 ani și vreau sa iau proteine (prafuri) fac sala de 5 luni, ce site îmi recomandați și ce proteine? Și cum sa le administrez? Am 61 kg și 179 înălțime! Vreau niște proteine bune, recomandate, nu toate chinezăriile!

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ce alimentatie ai?

Suplimentele conteaza 10%... e ceva tipic pentru incepatori sa ignore ce conteaza 90% si sa puna accent pe ceva ce conteaza foarte putin.

| Volkswagen123 explică (pentru Cosmin86):

Am o alimentație bogata in proteine, gen piept de pui, orez fiert, carne de pui la grătar cu salata, etc
Dar mănânc sănătos, dulciuri doar ocazional, Fast fooduri foarte foarte rar

| Cosmin86 a răspuns (pentru Volkswagen123):

Trebuie mai detaliat. Din exprimarea "gen pietp de pui, orez fiert, carne de pui la gratar cu salata" nu-mi pot da seama cate proteine consumi pe zi.

Exemplu de alimentatie (a mea) in zi cu antrenament (e diferita fata de zi fara antrenament):

- dimineata: 3 oua (sau 4) + 5 felii sunca de curcan + 3 felii paine integrala + branza
- ora 11: 100 gr migdale
- ora 13: piept de pui + cotlet de porc + orez brun + salata
- ora 16: pastrav la gratar + cartofi copti + o rosie
- ora 18: 1 banana + 2 mere
- ora 21: cotlet la gratar + ciupertci pe gratar
- ora 23: 1 iaurt simplu

| Cosmin86 a răspuns (pentru Volkswagen123):

Iti asiguri macar 2 grame de proteina /kg-corp si 4 grame de carbohidrati zilnic? Aici se blocheaza 90% din cei care fac sala... nici macar nu au un jurnal de alimentatie, dar ei vor sa puna muschi laughing)

| Volkswagen123 explică:

Ma gândeam la astea :https://m.myprotein.ro/......53515.html

Ce părere aveți?