| sabin89 a întrebat:

Răscolind prin arhivă... Ce meciuri, ce fotbal! Mai avem în zilele noastre ceva asemănător?
Scuze, selectasem un link greşit.

https://www.youtube.com/watch?v=DIxr3kQnYvk

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Fotbalul nu mai e ce a fost candva, obisnuiti-va cu ideea, o sa fie si mai nasol de atat, inainte pe teren erau numai legende si artisti, sumele astronomice au cam stricat sportul asta in proportii mari, arbitrii din ce in ce mai corupti care au distrus toata frumusetea unui meci la cate ''erori'' vezi, iar nu in ultimul rand, pandemia care a facut posibila inalturarea suporterilor de pe stadioane, pentru ca trebuie sa recunoastem, fotbalul fara suporteri nu are culoare!

Fotbalul actual e atat de trist...sunt mandru ca am fost contemporan cu atatea legende, o sa insir cateva nume sonore, daca e sa ii insir pe toti imi ia pana maine: Zidane, Henry, Ronaldinho, Ronaldo grasu', Rivaldo, Raul, Del Piero, Casillas, Buffon, Totti, Vieira, Thuram, Pires, Kaka, Maldini, Cafu si multi altii...Ronaldo si Messi erau copii pe vremea aia.

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Unde e patriotismul

17.12. 20:30
Dinamo București

-

CFR Cluj

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Nu mai urmarec fotbalul romanesc de ani buni

| Curious2 a răspuns (pentru Drimmero):

Drimmero, ce legătură are geografia-pasiunea vieţii tale cu fotbalul?

| Drimmero a răspuns (pentru Curious2):

Tu de unde ai mai aparut? Cine a zis ca geografia e pasiunea vietii mele?

| Curious2 a răspuns (pentru Drimmero):

Păi, chiar tu ai scris pe discord că ţi-a plăcut foarte mult geografia şi că lucrezi pe un post de bodyguard la o sală de jocuri.

19 răspunsuri:
| sabin89 explică:

Am adăugat linkul cu meciul care tocmai mi-a luat maul happy

| Drimmero a răspuns (pentru sabin89):

Deja te duci spre clasicurile retro din sportul rege. Fiecare campionat mondial a avut povestea lui, ala era fotbalul pur care se juca doar din pasiune, varianta retro, in stilul rock'n roll.

| sabin89 explică (pentru Drimmero):

Ăştia din link sunt mult înainte de noi, şi uite cât sunt de buni.

Ce bun era şi Beckenbauer! E prima dată când îl văd ca jucător. O să mai caut meciuri cu el.

E legenda Franz Beckenbauer, dar sa-l vezi pe Gerd Muller cum era, aveau si nemtii fotbalisti de talie mondiala si pe vremea aia.

Gerd Muller e ceva rudă cu actualul Muller de la Bayern? Ştii cumva?

Nu sunt rude din cate stiu, la nemti numele de Muller e un Popescu la noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Juventus -atalanta mi se pare un meci interesant se joacă miercuri. in rest nu prea sunt cine știe ce meciuri interesante. fotbalul o pierit de când o pierdut CFR calificarea. Eu unu nu ii mai vad sensul ..meciuri aiurea fara spectatori, antrenamente la priveghi, veșnica pomenire alte alea.

| MValentin a răspuns:

Singura echipa de fotbal relevanta este Bayern Munchen in rest... Barcelona s-o stricat din 2014+ de echipele romane nici nu mai zic

| RAY a răspuns (pentru MValentin):

Omul a intrebat de ce meciuri sunt in perioada asta

| MValentin a răspuns (pentru RAY):

Nu, nu s-a referit la aia

| RAY a răspuns (pentru MValentin):

Poate se refera la meciuri gen bayern-real

| Xenoverse1 a răspuns (pentru MValentin):

Pardon din 2015 s-au stricat catalanii.