anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Re microbistilor. Eu ma tot gandesc la echipa stelei de anul asta si ii vad un an stralucit, asta daca o sa mai ia un atacant pe masura ca italianul nu prea mi-a placut la ultimul amical, vreau sa stiu si parerea voastra si va intreb pana unde credeti ca va ajunge in UCL si daca va face un an de neuitat.Dau funda la cel mai realist din punctul meu de vedere

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Părerea mea este că şi anul ăsta Steaua va domina Liga 1. Poate nu aşa de autoritar, din cauza implicării acesteia în meciurile din UCL, dar tot va domina. Asta doar dacă va rămâne lotul actual, fără nicio altă plecare. E un lot perfect. Într-adevăr, faptul că Rusescu nu mai face parte din echipă, este o mare pierdere pentru Steaua, dar cred că prin jucător precum Iancu, Stanciu, Răduţ, Nikolic şi Mihai Costea, absenţa acestuia nu se va simţi. Mă aştept la un an de glorie al Stelei, cu câştigarea campionatului, a cupei şi cu un traseu în UCL cât mai lung şi mai victorios. Cred că vor ajunge sigur în grupe, de acolo rămâne de văzut... în ce urnă se va afla la trageri şi cu ce adversare va pica.

| Wehes a răspuns:

Parerea mea ca suporter stelist e ca :
- Va ajunge in Grupele UCL. Sincer nu vad cine ar putea sa o scoata.
- Cat despre campionat sa fim realisti ca nu il castiga si anul asta.
- Mare pierdere a fost Rusescu, bun atacant, golgheter, foarte bun pentru Steaua, acum ca a plecat..deocamdata nu vad un atacant sa ii poata lua locu ( in lotul actual ).
Mihai Costea nu ma incanta deloc, era mai bun frateso Florin..Italianul ce a venit nu cred ca o sa, se acomodeze dar vom vedea.
Daca il mai da si pe Chiriches, mai prosti. Sunt curios daca o sa trecem de grupe.
Hai la meci. Supercupa.