Depinde ce vrei sa faci. Daca vrei sa iesi la plimbari iti iei role(fitness), Dar daca vrei sa te dai in skatepark te gandesti ce iti place mai mult si iti iei role agressive sau skatebord. Cand te dai in skatepark numai conteaza siguranta ca tot cazi si cu placa si cu rolele pentru ca asa se invata!
Eu zic role!
...un skate iti iei doar pentru trickuri,si nu te poti plimba cu el!
.in schimb rolele sunt perfecte pentru plimbari, si poti face si trickuri cu ele! +ca inveti mai usor sa te dai cu rolele decat cu skateul! faci ce vrei, eu doar mi-am zis opinia!
Eu am amandoua.Dar ti-as zice role pentru ca de skatebord te plictisesti repede, iti spun eu.
Deci, role.
Role. Poti sa e si plimbi cu ele si sa faci scamatorii. Cu skateboard-ul nu merge sa te plimbi...
Cu rolele iti rupi capu edci iti sugerez skatebordul dar daca tis e pare mai usor rolele pooti sa iti iei ales cum vrei...Cu care crezi ca iti rupi prima data capul?
CLAR SKATEBOARD.Nu se invata greu sa mergi pe el, si macar cu el ai ce trick-uri sa faci-cu rolele nu poti face mare branza-.Plus ca e mai usor de carat peste tot.pana te dascalti de role si cauti papucii...
Am si skateboard si role, asa ca iti propun ca, daca nu esti foarte bun la skateboarding, sa iti iei role, sunt si mai utile...
AmandytaErhan întreabă:
Darkleo101 întreabă: