Barcelona este o echipa mai unita decat Real Madrid. O fi Ronaldo un jucator excelent, mai mult trage Realul in jos, in opinia mea, prin aroganta si invidualismul lui. Imi place atacul Barcei (Neymar-Messi-Suarez) unul dintre cele mai bune trio-uri . La Barcelona dau mai toti gol, pe cand la Real are Ronaldo prioritate sa primeasca pase in fata portii si sa-si arate muschii dupa un gol usor . Sa nu exagerez, cateodata le mai da voie si lui Benzema si Bale sa inscrie . Cat timp "Penaldo" o sa fie la Real, nu o sa se remarce niciun alt fotbalist. Benzema e un jucator excelent dar isi iroseste talentul in umbra lui Ronaldo. Ar trebui sa ia exemplul lui Ozil.
Barcelona! Nu doar ca acolo este Messi, dar pur si simplu e o echipa mai buna decat Real Madrid. Barcelona a invins Realul cu 5-0 in 2010.In orice versiune FIFA (mai ales 15 ) jocul,o sa vezi ca acolo cam Barca e cea mai buna echipa. Plus ca Barca il mai are si pe Neymar,Suarez (cam pasator),Iniesta (care da pasele de gol),unul dintre cei mai buni portari din lume (Bravo, Ter Stegen ) fundasi foarte buni (Pique, preferatul meu ), etc, multe alte motive ca Barca e superioara Realului.Si chestia Messi vs. Ronaldo Messi e cotat ca transfer la 250 mil Euro, iar Ronaldo la 120 mil. Euro. Plus ca Messi are 4 baloane de aur, iar Ronlado 3 )Cred ca ti-am raspuns im mare parte la intrebare, deci BARCA rupe Realul.
Și mie tot Barcelona îmi place, Real Madrird fără Ronaldo nu cred că ar mai fi așa tare , la Barcelona sunt aproapte toți buni, mie îmi place de Neymar !