| razvan_4238 a întrebat:

Ridic haltere de 2kg si fac de luni si mi se pare ca obosesc mai repede ar trebui sa continuu sau sa mai fac?

Răspuns Câştigător
| RainbowNeos a răspuns:

De obicei, ca sa simti ca iti creste rezistenta si forta, iti stabilesti un numar de exercitii si il duci la capat; in functie de raspunsul corpului atunci iti adaptezi numarul exercitiilor. De preferat e sa ti maresti ratiile de fiecare data si sa ai grija sa si te hidratezi. Sper ca am fost de foloswinking

7 răspunsuri:
| trafikantu a răspuns:

Ar trebui sa iei niste proteine.

| AlexaSiAtat3 a răspuns:

Ar trebui sa mai faci cat mai poti. Daca o sa obosesti mai mult ar trebui sa te lasi.

Răspuns utilizator avertizat
| ElleAhx a răspuns:

Si eu ridic haltere tot de 2 kg de aprox 2 luni. sunt fata dar nu cred ca conteaza laughing. prima data am facut febra musculara si am lasat-o mai incet cu exercitiile de atunci. eu zic sa faci si tu la fel.nu sa nu mai faci deloc, doar sa reduci din exercitii big grin

| Nightwish_4872 a răspuns:

Depinde de ce varsta ai.Nu este indicat sa ridici haltere la orice varsta iti poate starcna cresterea

| nesuferit a răspuns:

Haha laughing pai e normal pentru ca nu e obisnuit corpu cu asta
Da continua, exercitiile fizice sunt temelia pentru o viata sanatoasa

| JokerV a răspuns:

Eu fac de la 11 ani si acum la 15 nu am avut nici o problema acum nu am luat nimic proteine ca creatine whey protein doar progamul meu si mesele mele sugestia mea ar fi sa iei niste proteine si sa continui sa faci pentru ca nu strica frate