Te mai cheama si Porumboiu? ca doar ala se mai isterizeaza asa la televizor...ce blat? prietene cand e vorba de blaturi te poti astepta de la oameni haini ca Porumboiu, Gigi Becali si altii.Lasa tu CFR in pace.Si cum se va descurca cand va da piept cu acele echipe? Cred ca ai uitat ca Steaua si alte echipe s-au facut de ras in CL, iar CFR a tinut piept AS Romei si lui Chelsea cu VICTORIE si EGAL.Stiu ca multi sunteti ofticati dar asta e prietene.Mergi mai departe si lasa frustrarile in pace ca nu iti fac bine.
Cati ani ai? spune mi de ce nu ne mai calificam la un campionat mondial? european? de ce?
Intr-un fel ai dreptate, dar doar in legatura cu conducerea care nu e buna pentru a conduce fotbalul romanesc.Dar nu mi-a placut ce ai insinuat despre echipa ce a castigat titlul
Vrei sa mi spui tu mie ca acolo a fost penaltY? hai sa fim seriosi! parca facuse un salt in piscina))semana cu Marius Lacatus cind incerca tot felul de Chitibuse! Sa Vazut ca a jucat la Steaua!
Hai sa vedem ce va face in liga campionilor si mai vorbim atunci ))Vrei sa ti spun si cine va lua Cupa romaniei ce naiba)
Oare de Cine sunt sustinuti acesti doi domni la conducerea fotbalului? ia zi mi? De cine oare nu de acele echipe care...adica de conducatorii echipelor respective>? off hai ca sunt foarte suparat si de fapt ti ai facut o impresie extrem de urita despre mine hai noapte buna!
Frate a fost arbitru strain...si contact a existat intre cei 2 jucatori.Nu vrei sa aduca special pentru tine si pentru Porumboiu arbitrii extraterestrii?
Prietene nu este un sport de domnisoare sa nu existe contact doar la un sport intre doua domnisoare orice contact poate fii fluierat)Dar asta e un sport destul de dur in ziua de azi ok? Nu mi poti spune tu mie ca pentru orice contact in careu se poate da penalty si ce daca au arbitrii straini aia ce sunt sfinti sau ce?
anonim_4396 întreabă: