| rapa a întrebat:

Sa vad sportivi! cum faceti voi sa nu va miroasa adidasi de antrenament ca eu merg cu ei la antrenamente vin acasa ii spal. sunt din material bun si folosesc sosete din bumbac si tot miros sad ce sa ma fac

5 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Nu stiu, si mie mi se intampla la fel

| Elenutza_7555 a răspuns:

Vezi ca sunt niste bilute sau pliculete cu un praf special...si iti pui vreo 6-7 bilute din alea (app sunt foarte mici nici nu le simti) sau un pliculet si nu iti miros picioarele 2 zilebig grinbig grinbig grinbig grinsucces

| makaveli_9283 a răspuns:

Uite ce fac eu cand imi cumpar o pereche noua de adidasi ca sa nu prinda miros: de fiecare data cand ii incalt imi iau o pereche curata de sosete. Cand termin antrenamentul dau sosetele la spalat ca nu cumva sa le iau si a doua oara apoi pun in adidasi pudra de talc mentolata. In felu asta e imposibil sa prinda miros. Am perechi de adidasi de 2 ani si nu miros absolut deloc. A si inca ceva: niciodata sa nu speli adidasii in apa sau la masina de spalat. Se curata doar pe dinafara cu o carpa inmuiata in apa cu detergent sau cu o perie uscata. Niciodata nu lasi sa intre apa in interior. De aceea miros adidasii tai.

| AlexandruGabriel a răspuns:

Banuiesc ca nu e nevoie sa zic ca trebuie sa faci dus dupa fiecare antrenament...[daca nu poti la sala, sau unde faci e mai naspa...] ma rog nu reusesti ia niste servetele parfumate; sterge-te si u pe picioare si schimba sosetele [ nu glumesc si nu, nu sunt nebun] it works!
Bafta, si toate cele bune!
Funda?big grin

| Joky a răspuns:

Io folosesc un spray special. Se gaseste la Decathlon