Gluma esti tu ca nu crezi
Am avut altă întrebare și am modificato era cringe de aceea drimerro a dat răspunsul acela.
Bayern vs barza in sferturile ucl...va calca nemtii in picioare.
Ce legătură are răspunsul acesta cu întrebarea acesta
Ah...se simte neputinta de a fi fan barca, peste cativa ani vor fi sinucideri in masa de partea baricadei blaugrana cand va cauta lumea cu lupa prin secunda division, dar e un raspuns just venit din partea Karmei pentru toate hotiile facute de-a lungul timpului.
Stai linistit ca nu o sa vezi niciodata pe Barcelona in secunda division, după ce pleacă Messi ii i-a locul Ansufati ca e un tânăr talentat peste cativa ani va deveni noul Messi.
Urangutanul Fa-ti? bwhahahaha
0 trofee pentru barza sezonul asta, o duceti bine rau. Real e campioana deja, nu au cum sa se mai incurce, din ucl va elimina Bayern 100% in sferturi iar din cupa ati iesit de mult. Tripla nici a fost bifata de Visca el catalunia!
0 trofee si pentru Arsenal anul asta, nu ii vad pe tunari sa castige cupa.
Sunteti pe cale sa nu jucati nici in europa league din sezonul viitor, bwhahahaha.
Imi convine sa stam 1 an fara Europa, vin transferurile si asa ne conturam echipa, dar totusi sa ne bata Spuds nu e usor de digerat, avand in vedere ca Arsenal a fost pe ei mai tot meciul/
Ești rapidist?
Nu, dinamovist, scuze