| ForeverWarrior a întrebat:

Sal.Acum am o problema medicala la picior si ma pot antrena numai la piept. Daca fac de 3 ori pe saptamana impins la piept in o luna jumate pot sa cresc cam 1 cm sau mai mult in piept(am banca de impins acasa si acum faca cu o haltera de 40 kg, am 16 ani 188cm si 61 kg)mentionez ca dupa ce imi trece problema la picior o sa ma apuc de box.raspunde cineva? Dau funda.Multumesc

1 răspuns:
| JohnnyBi a răspuns:

Prea mult de 3 ori pe saptamana o grupa musculara mare. pieptul are nevoie de multa pauza sa creasca. eu fac pieptul la 6 zile diferenta, mai des nu intra (gen pot sa il fac dar nu cresc nici in putere nici in masa).si in 1 luna nu faci nimic gen 1 cm decat daca iei stero, altfel 1 cm il iei in 3-4 luni, dar depinde de la corp la corp. il poti face si de 10 ori pe saptamana ca nu faci nimic, mai rau scazi decat sa cresti. la 188 si 61 kg esti slab mort. baga 5 mese pe zi ca lumea, gen friptura (carne) + garnitura + paine sa mai pui 15-20 kg pe tine, antrenamentul la piept 1 data pe saptamana (daca poti 4 serii inclinat, 4 orizontal, 4 declinat si 4 fluturari) a cate 8-10 repetari. mai poti face stand in sezut biceps, triceps si umeri, dar nestiind in ce zona a piciorului ai problema si ce problema e nu te pot ajuta mai mult.