| dendendenis a întrebat:

Sal.Cum s-a incheiat meciul de aseara de la raw 100. John Cena vs Cm Punk? Cine a castigat si prin ce metoda.

7 răspunsuri:
| ღBuBuRuZaTaღ a răspuns:

O luam cu inceputul: Au inceput sa se lupte si Cm Punck l-a lovit pe arbitru in fata( cred ca nu a fost cu intentie).A venit Big Show si a inceput sa il bata rau pe Cena, cat timp Cm P. se odihnea. Apoi, a venit The Rock in apararea lui Cena. si l-au batut si pe el. Arbitrul a numarat pana la 3 si Cm Punck a castigat. Funda?

| dendendenis explică:

Dar John Cena mai are voie sa-si foloseasca servieta?

| FortaSteaua2012 a răspuns (pentru dendendenis):

Nu.

| FortaSteaua2012 a răspuns (pentru dendendenis):

Iti spun eu cum a fost. Fara suparare Buburuzata, nu ai spus exact ce s-a intamplat. Deci a inceput meciul. Cm punk s-a batut ceva timp cu cena iar apoi cm punk l-a impins pe cena in arbitru acesta a cazut inconstient in afara ringului. Apoi a venit Big Show ( nu-l suport pe nesuferitul asta) si i-a dat lovitura de distrugere in masa lui cena. Adica pumnul ala care il face KO pe adversar. Cm punk l-a trezit pe arbitru si l-a bagat in ring. Nu putea fi vorba de vreo descalificare pentru ca arbitrul nu a vazut ce s-a intamplat. Dar pe cm punk il cam mustra constiinta sa-l acopere pe cena dupa cele intamplate asa ca ezita momente bune. Dar pana la urma il acoperi dar numaratoare fusese pana la 2. Apoi Cm punk la pus pe Cena intr-un Go to Sleep. Dar cena a contrat cu un S.T.F. Punk era terminat dar veni iar big show care ii daduse un pumn in spate la cena. Meciul a fost oprit iar Cena a castigat dar Cm punk isi pastreaza titlul. Apoi Cm punk s-a retras in afara ringului si astepta. In acest timp big show il batea zdravan pe cena in ring. Dar a venit The Rock (adversarul lui cena de la wrestlemania) si l-a luat la pumni pe Big Show apoi i-a facut o manevra care l-a pus la pamant( nu stiu cum se numeste scuze) si se duse in corzi sa sara pe el. Dar veni Cm pumk si ii daduse lui the rock o lovitura de pumn. Apoi un Go to sleep. Funda?

| SilviuThisLife a răspuns:

BuBuRuZaTa John Cena a castigat pri descalificare fiindca a venit Big Show si la batut pe Cena apoi a venit The Rock si l-a batut pe Big Show si l-a batut Cm Punk pe The Rock

| FlorinutZzZ a răspuns:

John Cena a castigat prin descalificare si nu a pastrat titlul.