| FericituIndragostit a întrebat:

Sal
Ieri am lucrat la biceps si astazi am febra musculara ce ziceti sa lucrez azi la ticeps? Nu au timp bicepsi sa se recupereze?
Dau fundoi happy

Răspuns Câştigător
| EVOLUTION_5448 a răspuns:

Are dreptate JohnnyBi.
Se lucreaza 4 zile pe saptamana2 zile, pauza 1, iar 2 zile, pauza 2 (asta daca vrei sa te dezvolti calumea si ca musculatura sa aiba timp sa-si revina si sa se dezvolte fara probleme).
Consuma multe proteine (preferabil vegetale).
Daca azi ai facut biceps atunci in nici un caz nu faci triceps (a 3-a zi faci triceps). Pana atunci lucreaza la picioare (ca doar ai nevoie si de ele ), spate.
Deci acum fa picioare, spate sau umeri... dar incearca sa nu-ti mai folosesti mana asa de mult (in special zona biceps). ASta daca vrei rezultate clare.

3 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Poti lUcra altceva. Nu fa aceeasi grupa 2 zile la rand ca faci supraantrenamet si nu faci nimic. Eu in locul tau as fi incercat umeri sau spate. Lucreaza si bicepsul si mai scapi de febra. Sar daca e febra nasoala fa pauza 1 zi. Sau triceps dar vezi greutatile...

| FericituIndragostit explică:

M-am hotarat maine fac sapte happy

| AngelEmAkaWolf a răspuns:

Lucreaza si la biceps omule! poti sa faci si triceps daca vrei! pentru ca asa o sa scapi ce "febra musculara" ai sa vezi"! succes!