| AlexCrb a întrebat:

Sal'tare! Mi-am cumparat curand o semicursiera second-hand si azi am observat ca are roata optata. Cum pot sa o indrept sau unde as putea face asta in Pitesti?

Răspuns Câştigător
| rutanklan a răspuns:

Pai daca ai o cheie de spite poti sa incerci tu sa ii elimini optul ala. Trebuie doar stranse spitele care sunt in "golul" optului. Poti incerci si cu o cheie reglabila daca nu ai cheie de spite, dar te vei chinui putin happy.

| AlexCrb explică (pentru rutanklan):

O merge cu un cleste d-ala cu cioc? Sau o cheie franceza? Mi-e ca ma deranjeaza la viteza ca pare destul de stramba... Mi-e sa nu rup spitele...

| rutanklan a răspuns (pentru AlexCrb):

Pai probabil daca reusesti sa prinzi niplul cu clestele o sa mearga. Dar exista riscul sa il rupi sau sa distrugi forma lui. Poti sa le rupi daca strangi prea tare, dar daca strangi cu simt si ai ceva mai mult rabdare o sa vezi ca poti sa o indrepti tu singur.

| AlexCrb explică (pentru rutanklan):

Am reusit sa o indrept cat de cat cu o cheie de spite. Mersi de ajutor! happy

| rutanklan a răspuns (pentru AlexCrb):

Felicitari!

5 răspunsuri:
| AlexTeYubeste315 a răspuns:

Salut Alex si eu sunt din Pitesti dar acum sunt in Italia in fine problema ta incearca sa bati cu un ciocan roata si vezi daca nu, e un magazin in centru pe la casa carti nu stiu cum se cheama dar stiu ca am avut aceiasi problema