| vali1119 a întrebat:

Sal Tpu.Azi am fost la sala prima data iar dupa pentru a evita o puternica febra musculata am luat 2 lamai pentru ca am inteles ca reduc efectele febrei. intrebarea mea este :muschiul mai creste daca nu se mai simte efectul de febra musculare, din cate stiu eu can ai febra acesta se regenereaza, dar in cauza aceste este tot la fel?

5 răspunsuri:
| manu2525 a răspuns:

Salut..muschiul creste dar trebuie sa simti febra musculara, face parte din antrenament.Mult sport si multe serii... face muschiul sa explodeze..nu numai sa creasca:d mult succes cu antrenamentul.

| mortu1alex a răspuns:

Aici te contrazic QeNzzY! Normal febra musculara face parte din efectele musculaturii si atunci cand simti ca ai febra atunci muschiul lucreaza si atunci creste, dar asta inseamna sa ai o alimentatie bogata ( multe fructe si evita sa mananci in ulei adica cartofi prajiti in excess si multa carne sa mananci in special la gratar ) eu fac Lupte Greco-romane! Si stiu ce inseamna febra si toate aceseawinking! sa iti treaca febra musculara trebuie ca a doua zi sa faci iar nu sa stai ( daca am febra nu mai fac ca ma dor muschi. ) Nu asa!

| Cosmin86 a răspuns (pentru mortu1alex):

Depinde, in bodybuilding e ok sa stai cand ai febra, de-aia se recomanda 1 grupa pe saptamana

| QeNzzY a răspuns:

Daca ai febra sau nu masa musculara tot creste dar trebuie sa faci multe serii...

| Cosmin86 a răspuns (pentru QeNzzY):

Serios? cu multe serii pui muschi?

esti doar un COPIL MIC, nu?