| Anonymus3000 a întrebat:

Cum fas sa shootez la fotbal ca mereu dau stramb cu ce parte a piciorului sa dau? ce program de antrenament imi sugerati ( luni 20 shoturi marti 30 shoturi etc )? Ca mereu cand ma antrenez singur imi iese si reusesc sa dau unde imi propun dar intru-n medi adevarat nu imi iese dau pe langa nu stiu de ce ajutor FUNDA
PS: vreau sa dau si cu forta dar nici asta nu prea imi iese

3 răspunsuri:
| Eyezonfire a răspuns:

Eh,trebuie să ai şi puţin talent.Adică cel puţin când joc eu meciuri mai sunt şi "talentaţi" de ăştia care nu pot şuta bine, deşi joacă zilnic.
Încercă să te concentrezi când şutezi, nu contează cu ce parta o piciorului o faci.
Baftă.

| mada1 a răspuns:

Pentru forta poti face genoflexiuni.si alergari. trebuie sa muncesti mult.nu te astepta sa dai "torpile " peste 2 zile laughing)la capitolul tehnica e si mai greu.acum depinde.in general.cand sutezi de la distanta se loveste mingea cu siretul ( exact cu sireturile adidasului ).pasele pe poti da cu latu( partea de interior a piciorului) iar pasele lungi bagand spitul( ciocul, varful adidasului) sub minge si lovind cu forta. tehica se castiga exersand.exersand.si iar exersand. bafta

| Goldenboy97 a răspuns:

Trebuie sa iti mai reglam piciorul ce cheie vrei sa folosim? De 25? rolling on the floor