| Jorah a întrebat:

Sal TPU.
Cum pot alerga foarte repede.
Am 13 ani, 45 kg, 1.54 inaltime.

Alerg 50m in 8.02 secunde.

Si vreau sa alerg cand sunt fugarit de cineva care vrea sa ma bata si sa scap dar sa aleg bine. Am un prieten in clasa care sare de pe loc 2.13 metri si face 50 m in 6.66 secunde.
Vreau sa ajung ca el. sa alerg la fel.

Dau funda pentru cel mai potrivit raspuns

Răspuns Câştigător
| valeeExpress a răspuns:

1. Iti alegi un traseu[stadion, strada ta, etc...]
2. Alergi intregul traseu cel putin 1 data pe zi
3. Chiar daca obosesti, nu te lasa, vrei sa alergi repede
4. O sa observi ca odata cu timpul vei alerga mai repede, facand miscare zilnic
5. Funda?puppy dog eyes

| Jorah explică (pentru valeeExpress):

Raspunsul este bun dar numai cersi funda ca nu o sa ti mai dea nimeni.
Mersi pentru raspuns : Fundawinking

12 răspunsuri:
| joe2011 a răspuns:

Man la 13 ani nu prea cred ca alearga ala 6, 66 pe bune acum.eu am 13 ani, 58 kg, 1, 75 si sunt intr-o conditie fizica extrem de buna, si nu spun asta sa ma dau mare ci fiindca am castigat foarte multe cupe la crossuri si alergari gen sprint si fac 7, 5.iti trebuie mlt antrenament si o dieta pe masura

| DraGfirE a răspuns:

Alearga in fiecare zi de 2 ori cel putin iti alegi un traseu si alergi pe acel traseu timp de 2 saptamani apoi schimbi traseul happy

| Toshima a răspuns:

Poi ffaci mult exercitiu cardio,alergi mult, flotari, etc...Adica sa-ti faci conditie fizica.Si eu is la fel ca tine da fac 50 m in 7.00, 1.70 m in lungime...

| StoicaAndi a răspuns:

Cu 4 baterii duracel

| TheBestAndreea98 a răspuns:

In primul rand iti trebuie multa energie care se gaseste in vitamine(fructe).Nu ar trebui sa te fortezi ar trebui sa iti reglezi organismul incat el sa fie obisnuit.Parerea mea. Sper ca te-am ajutathappy

| freakazoid a răspuns (pentru TheBestAndreea98):

Energia nu se gaseste in vitamine :-p, energia se gaseste in glucide, lipide, proteine happy

| TheBestAndreea98 a răspuns:

Am pus in paranteza fructetongue trebuie sa fi si sanatos ca sa ai un stil de viata corespunzator dorintelor tale

| adriancraiescu a răspuns:

Dandu-ti silinta si slabind. Dar cel mai important lucru! Fii atent : Sa nu porti bocanci de zapada! Trebuie sa porti adidasi nu ghete. Eu cand port adidasi merg ca fulgeru pe holu scolii da cand merg cu bocancii parca`s... Sper ca te-am ajutatwinking.

| doc70 a răspuns:

Ca sa fugi repede ai nevoie de conditie fizica buna si daca bagi sprint apasa-te mai mult cu varfurile pe sol si apleacate in fata...a da si bafta cu batausiihee hee

| aro000 a răspuns:

Ar trebui in fiecare seara sa faci citeva ture pe stadion insa trebuie sa te ocupi mult timp si vei observa rezultate.

| Life22 a răspuns:

Trebuie sa alergi in fiecare zi c-am un kilometruu si sa iti faci incalziree potrivitaa. timpul 8.02 e un pic c-am mult adica eu scot 7.8 si tot prin multaa alergare am reusit in primul rand alergand un km iti creezi o rezistentaa,.