| Spitz10 a întrebat:

Sal TPU.Dau funda! Am 13 ani si vreau sa imi maresc masa musculara la piept umeri si biceps.Am un abdomen destul de frumos dar arat cam deformat avand inv edere ca la umeri, piept si bicepsi sunt foarte slab.Am incercat la cateva sali dar nu am voe deoarece sunt pre mic.Cum As putea sa ma antrenez acasa? Ceva exerciti foarte simple de facut acasa(fara haltere etc).Nu vreau sa aud respunsuri gen : esti prea mic sa te gandesti la asa ceva sau alte alea.

Răspuns Câştigător
| SiLaS a răspuns:

La 13 ani nu esti mic pentru sala! Daca tu vrei masa muscular, pe langa sala, 70% conteaza alimentatia! Nu o sa faci niciodata masa musculara daca nu mananci! Iti trebuie o masa plina de carbohidrati.Incearca sa mananci toate mesele principale ale zile + mici gustari intre elewinking. Acasa nu poti face decat flotari, geno, abdomene, tractioni la o bara de batut covoare, la aceeasi bara poti face tractiuni pentru bicepsi si pentru spate. Altceva nu mai am in minte, acuma sper ca te-am ajutat. Spor la treabawinking!

9 răspunsuri:
| JustMeAndMyWorld a răspuns:

Du-te la o sala de forta si i-a lectii cu un instructor, este cea mai buna metoada si cea mai eficienta...succes

| kmidodo a răspuns (pentru JustMeAndMyWorld):

A zis baiatul ca nu l-au primit la sala ca e prea mic! El a cerut metode simple pentru acasa.

| ale2000mi a răspuns:

Incearca inotu ca stiu ca ajuta la dezvoltarea tuturor muschilor, sau fa alte sporturi ca exista atatea! Pt piept fa abdomene, si pentru bicepsi, nu stiu, daca ai acasa o minge medicinala, sau de oina, arunc-o pe aia cu o singura mana, ca ajuta, da vezi ca unele is si de 5 kg.

| MrMuscolo a răspuns:

La 13 ani iti recomand inotul, iti va dezvolta toate grupele musculare happy

| kmidodo a răspuns:

E cam mult de scris ca sa intelegi.Incerc. Flotari cate 10 cu pauza 2-3 ore prima saptamana. Maresti nr de flotari la 20-si scurtezi pauza la 1-2 ore. Abdomene cu mainile la ceafa cate 10 cu pauza 2-3 ore. La fel ca la flotari. In timp fa cate abdomene si flotari vrei si poti. Daca te faci frumos in sus poti sa faci genoflexiuni la fel, progresiv pentru a avea si picioarele dezvoltate. Nu exagera insa.Nu ca esti mic dar organismul tau abia acum se dezvolta.La 16 ani s-ar putea sa ai deja surprize!

| MrMuscolo a răspuns (pentru kmidodo):

Tu chiar crezi ca o sa arate frumos prin flotari si abdomene? rolling on the floor

| kmidodo a răspuns (pentru MrMuscolo):

Te tavalesti de ras degeaba! Am dat sfatul asta din experienta cu baiatul meu mijlociu care era un slabanog si care s-a apucat exact de ceea ce am recomandat eu aici. Ei da, ai fi surprins sa stii cat de frumos arata.

| d00dlez a răspuns:

Te ajuta daca faci vreun sport (football, hamball, etc.)
Mananca sanatos. funda.big grin

| mihaibossmessi90 a răspuns:

Mananca mai ingrasate putin ca sa ai din ce sa formezi muschii ca daca esti slab doar le dai forma dar nu si volumul decat cu steroizi du-te la sala si trage tare...