La 13 ani nu esti mic pentru sala! Daca tu vrei masa muscular, pe langa sala, 70% conteaza alimentatia! Nu o sa faci niciodata masa musculara daca nu mananci! Iti trebuie o masa plina de carbohidrati.Incearca sa mananci toate mesele principale ale zile + mici gustari intre ele. Acasa nu poti face decat flotari, geno, abdomene, tractioni la o bara de batut covoare, la aceeasi bara poti face tractiuni pentru bicepsi si pentru spate. Altceva nu mai am in minte, acuma sper ca te-am ajutat. Spor la treaba!
Du-te la o sala de forta si i-a lectii cu un instructor, este cea mai buna metoada si cea mai eficienta...succes
A zis baiatul ca nu l-au primit la sala ca e prea mic! El a cerut metode simple pentru acasa.
Incearca inotu ca stiu ca ajuta la dezvoltarea tuturor muschilor, sau fa alte sporturi ca exista atatea! Pt piept fa abdomene, si pentru bicepsi, nu stiu, daca ai acasa o minge medicinala, sau de oina, arunc-o pe aia cu o singura mana, ca ajuta, da vezi ca unele is si de 5 kg.
E cam mult de scris ca sa intelegi.Incerc. Flotari cate 10 cu pauza 2-3 ore prima saptamana. Maresti nr de flotari la 20-si scurtezi pauza la 1-2 ore. Abdomene cu mainile la ceafa cate 10 cu pauza 2-3 ore. La fel ca la flotari. In timp fa cate abdomene si flotari vrei si poti. Daca te faci frumos in sus poti sa faci genoflexiuni la fel, progresiv pentru a avea si picioarele dezvoltate. Nu exagera insa.Nu ca esti mic dar organismul tau abia acum se dezvolta.La 16 ani s-ar putea sa ai deja surprize!
Te ajuta daca faci vreun sport (football, hamball, etc.)
Mananca sanatos. funda.
Mananca mai ingrasate putin ca sa ai din ce sa formezi muschii ca daca esti slab doar le dai forma dar nu si volumul decat cu steroizi du-te la sala si trage tare...
anonim_4396 întreabă: