Nu trebuie sa-ti fai probleme fiindca vei recupera in totalitate. sfatul meu este ca parintii sa ia legatura cu un fizioterapeut care te va ajuta sa recuperezi mult mai repede.
Stai linistit isi va reveni eu am cazut acum 2 luni la fotbal pe mana si mi-am rupt ambele oase ale antebratului, m-am operat, am facut recuperare si abia acum o saptamana mi-am scos tija si e totul ok.La tine nu va dura asa mult, pentru recuperare iti va spune doctorul daca e nevoie, dar nu cred.Bafta si ai grija la fotbal.
Depinde de fractura. Eu am avut si mana si piciorul rupt. Piciorul sa refacut 100%, iar mana s-a sudat un pic gresit. ar fi terbuit sa fac o noua operatie ceea ce ar fi insemnat sa o rupa din nou. asa ca am preferat sa nu... oricum nu se observa nici un defect fizic si este la fel de buna ca una noua... Singua problema e ca mi-a ramas mie intiparit in creier ca a fost rupta si ca nu s-a sudat cum trebuie. Deci de recuperat o sa se recupereze 100%. Sper sa fi dat peste un doctor bun!
Eh, si eu am avut de atatea ori! Deci o sa mai fie exact ca inainte, dar o luna va trebui sa nu o foarte folosesti( ca sa zic asa ). In acest timp seara trebuie sa iti faca cineva masaj usor sub apa calda. Sa scrii incepe in 2 zile dupa ce o scoti! sper ca te'am ajutat. O sa fie exact ca inainte, dar la o lovitura mai rea te doare!
Nu este nimic Si eu am avut mana stanga in ghips pentru ca am cazut cu rolele.mi-am tinut bangajul apoi mi-am contiunat viata normal
Nu stiu sigur ce exercitii dar iti va recomanda doctorul si despre mana pai...nu mai reveni cum era inaintevei scrie cu ea dar numai o poti indrepta cotul adica osul este luxat si nu se mai indreapta nu te va durea.
P.S:Nu incerca sa o indrepti ca se rupe mana.Crede-ma mamaia mea a patit asa si stiu.
Cipi1212 întreabă: