| Jorah a întrebat:

Sal TPU in primul rand nu vreau sa posteze cine nu stie sau sa faca glume de.
Vreau sa fac si eu niste muschi in special : abdomen, triceps, pectorali si putin biceps. Am 13 ani si nu as vrea sa ma duc la sala, + costa mult alte detalii inutile oh go on. Asa deci cum pot face niste muschi care se pot vedea in 3 luni cel putin. Va rog mult dau fundawinking

Răspuns Câştigător
| YTBDrawingBase a răspuns:

Hehe.am 17 ani si de 3 ani fac flotari in fiecare searalaughing am inceput de la 12 si dupa 3 ani[prezent] pot face 48-53 in functie de starea de spirit,vremea de afara,chef, si incalzirea dinaintea flotarilor.Le fac perfect, pot zice ca vara asta care a trecut stateam in pielea goala pe drum si lumea imi spunea. iaute ce muschi are baiatu asta si asa mai dep...ma intrebau: tregi de fiare? da eu: nu ma ceailaughing. muncatongue.**** eu faceam in fiecare seara...crede-ma in fiecare seara [excluzand zilele cand eram f racit] au fost16 la nr zilele din tot anul.in care n-am facut si in 4 am recuperat totlaughing sa dea dqtongue.
Trebuie sa ai vointa.ca daca te apuci si le lasi dupa 2 saptamani.e prostie pentru tine insuti.si + nu te alegi cu nimic.ba iti zic eu asa :daca te apuci dacuma cu flotari si ganterede la 0 intr-un an se vad progrese.in 3 luni tres tragi munti ca sa se vada si nu-i bine pentru tine k n-ai cum sa te dezvolti in masa musculara pentru ca e organismul mic.si n-are de unde sa-ti dea muschi.din mancare? nuu.astai o prostie. Daca crezi ca mananci ca un porc proteine si faci muschi asta nu insemna k te faci muschilos marewinking pentru ca daca esti slab de mic n-ai cum sa ajungi cu spatele "lat" pentru ca nu e gena de asa fel.adica uita-te la taicatu, uita-te la maicata.tu cu cine semeni? maicata sau taicatu? daca semeni cu taicatu si el e slab sa fii sigur k si tu vei fi la fel[natural] asta daca nu iei dextroza si\sau alte chimicale care sa te dezvolte mai mult. pentru asta asteapta 18 ani si incepi de atunci sa iei dextroza si sa te pui cu flotari tractiuni[fara genoflexiuni si alergat] cateva abdomene[nu te axa pe ele] doar flotari si tractiuni k aleas improtante si muschii deltoizi+ aia de la gat.cum *** le zice.thinking in fine daca vrei sa faci ceva de acum.fa cate putin...te ajuta doar la forta nu si la volumwinking
PS: nu am scris atta pentru o amarata de funda, ci doar sa te fac sa intelegi intr-un fel cam cum sta treaba.salut

| klau95 a răspuns (pentru YTBDrawingBase):

Nice! cate g de proteine pe zi luai? bineinteles ma refer din mancarehappy.

Răspuns utilizator avertizat
| YTBDrawingBase a răspuns (pentru feli79):

Gresit...continui sa faci cu febra si intr-o luna e gata...esti "la relantiu"

| YTBDrawingBase a răspuns (pentru feli79):

Pai daca ai facut ca paliuulaughing dabie mai mergeai pe strata

| YTBDrawingBase a răspuns (pentru klau95):

Nice indeed.nici n-am lauat in seama astalaughing habar naveam.nici acum nu stiu.mananc cand mie foame si dorm cand mie somn...asta'slaughing

12 răspunsuri:
| ProCulturism a răspuns:

Salut,
Ma bucur ca vrei sa pui niste muschi pe tine incepand de la varsta asta!
Iti recomand sa urmezi un program acasa http://proculturism.com/programe-de-antrenament/antrenament-acasa/! Poti exclude fandarile si tractiunile dar eu iti recomand sa le faci ca sa nu cresti anumite grupe musculare iar pe altele sa le lasi neantrenate!
Mai mult ca sigur ca daca il urmezi in fiecare zi, dupa 3 luni vei da toate fetele pe spate!
Succes!

| klau95 a răspuns:

Nu ai dc sa nu te duci la sala ba chiar merita nu e nimic inutilhappy
Da oricum la 13 ani nu e tocmai o varsta pentru asa ceva.nu trebuie sa te consumi sa faci cu greutati grele. cele mai recomandate sunt flotariile si, daca incepi deacum cu flotarii 4-5 serii.dar oricum pana la 14-15 ani o sa fi facut bine + ca o sa ai si forta.
Daca nu-ti convine ia-ti gantare.Si vezi ca fara mancare cu proteine nu faci nimic.

| heLLbound a răspuns:

In 3 luni la sala nu faci patratele, deci se vede ceva dar nu mult.
Daca vrei muschi, intr-un timp relativ scurt iti trebuie proteine, dar nu iti recomand!
Esti cam mic, si ar putea sa iti afecteze cresterea.

| florin08 a răspuns:

Nu fac misto de tine si nici nu fac glume dar la 13 ani eu stiam ces alea flotari, tractiuni, abdomene si ce muschi iti lucreaza.Si iti mai spun o chestie.In 3 luni e imposibil sa faci muschi oricuce ai lucra. Daca faca sala o jumatate de an tot nu se vad progresele asa ca nu iti face prea mari sperante.

| Posesiv a răspuns:

Faci genoflexiuni, flotari, abdomene in fiecare zi. Cate 10 a cate 3 serii.