| Anonymus3000 a întrebat:

Nu mai rezist vreau sa stiu de ce nu joc bine cand merg la antrenament (acolo e sala) Ca atunci cand sunt pe strada cu prieteni joc foarte bine driblez mult dau shot de la distanta etc da cand merg la antrenament nu stiu parca tot talentul ar disparea nu stiu ce sa mai fac de antrenat ma antrenez zilnic 30 flotari 30 genoflexiuni 10 abdomene si dimineata si seara ( am doar 12 ani ) si mai fac si exerciti pentru a alerga mai repede + sutul. Oare ce imi lipseste? Nu am destula incredere in mine? Eu cred ca am ca imi spun in gand pe parcursul jocului "sunt in stare " etc de cand merg acolo nu am dat decat 1 gol din penalty ca m-a lasat un baiat in rest nimic. Oare ceilalti sunt chiar asa buni? Nu stiu! ajutati-ma VA ROG FUNDA + VOT

2 răspunsuri:
| JustDolt a răspuns:

Esti mai relaxat cand esti inconjurat pe prieteni buni? Cred ca asta e raspunsu happy

| adryanmaryn a răspuns:

Pentru ca pe prietenii tai ii cunosti de mult timp si pe strada nu iti spune nimeni "da-i pase, centreaza.etc"in vreme ce la antrenament poate e frica de antrenor sau te gandesti ca e facei daca dai o pasa gresita incerca sa nu faci diferenta intre strada si antrenament. funda?