| George_Butnaru_1996 a întrebat:

Sal TPU ok stie cineva cum sa ma antrenez pentru skandarberg

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Si legat de intrebare :

sunt multe exercitii, ai nevoie de :

- forta generala ( impins cu haltera, presa militara, tractiuni, mersul fermierului, etc. )

- forta specifica ( rotatori, antebrate, exercitii pentru incheietura, exercitii pentru priza, etc. )

Gasesti pe net exemple pentru fiecare, fa-ti un program. Eu fac 4 sedinte / sapt forta generala si o sedinta forta specifica, la un club de skandenberg, la mese speciale.

| boyblasters a răspuns (pentru Cosmin86):

Da, dar poate fi începător şi trebuie să înceapă cu ceva mai uşor şi apoi sa facă nu ştiu ce spui tu pe acolo.

| Cosmin86 a răspuns (pentru boyblasters):

Cu incheietura dreapta pui tensiune pe articulatii, ceva ce ar trebui sa evite un incepator ( chiar si un avansat ).

Altfel risca sa se accidenteze, am vazut destule accidentari.

Prima si prima chestie la skandenberg trebuie sa inveti sa tragi a.i. sa nu te accidentezi, si cu incepatori daca nu te pricepi te poti accidenta sa-ti plangi de mila ( cauta pe youtube arm wrestling break hand ).

11 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Si apropo, ai putea sa inveti si sa scrii corect cu ocazia asta.

Se scrie "skandenberg"

| boyblasters a răspuns:

Cred că ar trebui să gasesti pe cineva puţin mai bun decât tine şi să-i înveţi secretele sau dacă nu reuşeşti fă podul (dar nu prea îţi recomand asta)

| Cosmin86 a răspuns (pentru boyblasters):

Serios? recomanzi incheietura dreapta sa puna tensiune pe articulatii?

podul e necesar. Acum depinde de tehnica happy

| alexionut45 a răspuns:

Frate niciun antrenament nu este mai bun ca cel de a face skandenberg mereu cu cineva in fiecare zi crede-ma eu asa am plecat si i-am dat si pe cei cu 2 ani mai mari ca minewinkingBafta!

| Cosmin86 a răspuns (pentru alexionut45):

In fiecare zi? laughing

Incearca mai intens si de 2 ori pe saptamana.

| winter98 a răspuns:

Fa flotari...50-100 pe zi si intr-o luna o sa fii mult mai bun happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru winter98):

Esti complet pe langa

| winter98 a răspuns (pentru Cosmin86):

Cred ca tu esti pe langa happy. daca nu ai forta poti sa faci tu ce vrei tot nu ai sanse. eu am 14 ani sunt cls a9a si dau toti bobocii din liceu...si altceva in afara de flotari nu am facut oh go on

| Cosmin86 a răspuns (pentru winter98):

Eu fac skandenberg competitional, am stat de vorba si cu Oncescu si cu Valahu si Olimpiu fat si altii.

Asa ca stiu ce vorbesc.

Ai forta cu bobocii pentru ca aia nu fac exercitii deloc, dar cineva care face antrenament specific ( izometrie, tractiuni, rotatori, ramat cu greutati mari, etc. ), o sa dea rapid cu tine de pamant.

P.S. : se vede ca ai 14 ani