Cu latu dai cel mai bine dar daca tu spui ca ti se intampla asa, poti exersa la un perete sau da-i cu siretu pe colt ca este bine si asa.Banuiesc ca atunci cand vine mingea tu nu te dai putin intr-o parte(daca esti dreptaci te dai in partea stanga). Daca te-ai da putin intr-o parte cu siguranta vei reusi sa dai cu latu, dar poti da si cu siretu cum am spus mai sus. Sper sa te ajute
Este dificil sa iti explic, depinde de talentul fiecaruia. Poti sa dai cu latul foarte tare pentru ca atunci adversarul sigur nu va mai avea ce sa faca, dar ai grija sa nu o dai in afara terenului, poti da cu varful piciorului mai usor sau sa o dai cu latul foarte incet pentru ca mingea sa cada aproape de tusa mijlocie, daca adversaul sta departe de tusa mijlocie de multe ori nu reuseste sa ii faca ceva. Sau da cu capul atunci cand ai ocazia, eu cand dau cu capul de multe ori reusesc sa iau un punct. S-ar putea sa fie noroc :d
Ar trebui sa lovesti mingea cu siretu' ca sa mearga mingea fix in adversar. Eu asa procedez si functioneaza de fiecare data
Mah cel mai jmeker dai pe la bazin (unde e cuculetzul sau pasarica ca sa intelegi) nu are cum so prinda si cade sigur jos